Παρασημοφόρηση Αρχηγού ΓΕΕΘΑ από τον Διοικητή Ειδικών Επιχειρήσεων των ΗΠΑ
Defence Redefined
Published on 17/07/2022 at 14:59

Ο Αρχηγός του ΓΕΕΘΑ, Στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος, κατά την διάρκεια της επίσκεψης του στις ΗΠΑ, παρασημοφορήθηκε από τον Διοικητή της Διοίκησης Ειδικών Επιχειρήσεων (USSOCOM), Στρατηγό Richard D. Clarke. Συγκεκριμένα, ο Αρχηγός του ΓΕΕΘΑ έλαβε το μετάλλιο «UNITED STATES SPECIAL OPERATIONS COMMAND».

Επιπλέον, ο Αρχηγός του ΓΕΕΘΑ συνομίλησε με τον Στρατηγό Clarke για θέματα ειδικών επιχειρήσεων και αμοιβαίου ενδιαφέροντος για τις δύο χώρες. Επιπρόσθετα, επισκέφθηκε το Πανεπιστήμιο Ειδικών Επιχειρήσεων των ΗΠΑ (Joint Special Operations University – JSOU). Το JSOU το οποίο υπάρχει εδώ και δύο δεκαετίες, σκοπό έχει να διευρύνει τους ορίζοντες των στελεχών των δυνάμεων ειδικών επιχειρήσεων των ΗΠΑ αλλά και άλλων οι οποίοι εμπλέκονται στον τομέα αυτό, σε θέματα σχεδιασμού, καινοτομίας, οργάνωσης μέχρι γεωπολιτικής, διεθνών σχέσεων και πρακτικά ζητήματα επιχειρησιακής φύσεως.

Διαβάστε επίσης: ΔΕΠ | Επίδειξη Επιχειρησιακών Δυνατοτήτων – “Απόλυτη αρμονία ανθρώπων, μέσων και μηχανών” – Φωτογραφίες

NEWSLETTER SUBSCRIPTION

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

Pin It on Pinterest

Share This