Με στρατιωτικές τιμές το ύστατο χαίρε στον Εύελπι Γεώργιο Χατζηιωνά
Defence Redefined
Published on 04/07/2023 at 14:17

Η οικογένεια, οι συγγενείς, φίλοι και συμμαθητές αποχαιρέτησαν τον Εύελπι Γεώργιο Χατζηιωνά που έχασε τη ζωή του κατά την διάρκεια εκπαιδευτικής δραστηριότητας στο Κέντρο Εκπαίδευσης Ανορθοδόξου Πολέμου.

Η εξόδιος ακολουθία τελέστηκε στον Ιερό Ναό της Του Θεού Σοφίας, παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας, του Αρχηγού ΓΕΕΦ, του Υπουργού Άμυνας και αντιπροσωπείας της διοίκησης της Στρατιωτικής Σχολής Ευελπίδων. 

Όλοι μιλούν με τα καλύτερα λόγια για τον 20χρονο Εύελπι Γεώργιο Χατζηιωνά, ο οποίος ήταν από τους καλύτερους σπουδαστές στη Σχολή Ευελπίδων. Ένας νέος φιλότιμος που κρατούσε ψηλά στη συνείδηση του τις αξίες της θρησκείας, της πατρίδας και της οικογένειας. Όσοι τον γνώρισαν αναφέρουν πως όραμα του δευτεροετούς Εύελπι με καταγωγή από το χωριό Λύση ήταν να γίνει αξιωματικός της Εθνικής Φρουράς και να αγωνιστεί για την απελευθέρωση της κατεχόμενης πατρίδας μας.

Η ομάδα της DEFENCE ReDEFiNED εκφράζει ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένεια του Εύελπι Γιώργου Χατζηιωνά. Αιωνία του η μνήμη.

Διαβάστε επίσης: ΕΚΤΑΚΤΟ | Έχασε τη ζωή του 20χρονος Εύελπις από την Κύπρο κατά την διάρκεια εκπαίδευσης

NEWSLETTER SUBSCRIPTION

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

Pin It on Pinterest

Share This