Ε.ΕΛ.Ε.Α.Α – NAUDI | Υπογραφή MoU με στόχο την συνεργασία στο World Defense Show 2024
Defence Redefined
Published on 10/02/2024 at 14:17

Στο World Defense Show 2024 στο Ριάντ, υπογράφηκε Μνημόνιο Κατανόησης (MoU) μεταξύ της Ένωσης Ελληνικών Εταιρειών Αεροδιαστημικής, Άμυνας και Ασφάλειας (Ε.ΕΛ.Ε.Α.Α) και του Εθνικού Συνδέσμου Ουκρανικών Αμυντικών Βιομηχανιών (NAUDI).

Αυτό το Μνημόνιο Κατανόησης σηματοδοτεί ένα σημαντικό βήμα προς την ενίσχυση των δεσμών μεταξύ Ελλάδας και Ουκρανίας στον τομέα της άμυνας και της ασφάλειας.

Πρωταρχικός στόχος αυτού του Μνημονίου είναι η ενίσχυση της στενότερης συνεργασίας μεταξύ των τομέων άμυνας και ασφάλειας της Ελλάδας και της Ουκρανίας. 

Διευκολύνοντας την καλύτερη κατανόηση των επερχόμενων προόδων στις τεχνολογίες άμυνας, αεροδιαστημικής και ασφάλειας, η συμφωνία στοχεύει να θέσει τις βάσεις για κοινές πρωτοβουλίες προς όφελος των Ενόπλων Δυνάμεων των δύο εθνών, καθώς και της παγκόσμιας αμυντικής αγοράς.

Αυτή η συμφωνία ορόσημο σηματοδοτεί ένα σημαντικό βήμα προς την ενίσχυση των δεσμών μεταξύ Ελλάδας και Ουκρανίας στον τομέα της άμυνας και της ασφάλειας και θέτει τις βάσεις για μελλοντικές συνεργατικές προσπάθειες, υποσχόμενη αμοιβαία επωφελή αποτελέσματα και για τα δύο κράτη.

Διαβάστε επίσης: Ε.ΕΛ.Ε.Α.Α | Παρών στο World Defense Show 2024 με εθνικό περίπτερο

NEWSLETTER SUBSCRIPTION

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

Pin It on Pinterest

Share This