ΑΜΥΝΑ

ΑΜΥΝΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ολοκλήρωση Θερινού Εκπαιδευτικού Πλου Σχολής Ναυτικών Δοκίμων και Σχολής Μονίμων Υπαξιωματικών Ναυτικού
Defence Redefined
Published on 25/08/2021 at 14:29

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Γενικού Επιτελείου Ναυτικού (ΓΕΝ), την Παρασκευή 20 Αυγούστου 2021, με την ολοκλήρωση του ετήσιου Θερινού Εκπαιδευτικού Πλου (ΘΕΠ) της Σχολής Ναυτικών Δοκίμων (ΣΝΔ) Σχολής Μονίμων Υπαξιωματικών Ναυτικού (ΣΜΥΝ), στο Ναύσταθμο Σαλαμίνας κατέπλευσε το Αρματαγωγό (Α/Γ)  «ΡΟΔΟΣ» και πραγματοποιήθηκε ο κατάπλους της Φρεγάτας (Φ/Γ) «ΥΔΡΑ» και του Πλοίου Γενικής Υποστήριξης (ΠΓΥ) «ΠΡΟΜΗΘΕΥΣ».

Στον ΘΕΠ της ΣΜΥΝ ο οποίος  διήρκησε από τη Δευτέρα 26 Ιουλίου έως την Παρασκευή 20 Αυγούστου 2021, εκτελέστηκαν γυμνάσια στο πλαίσιο της πρακτικής εν πλω εκπαίδευσης και της απόκτησης ναυτικής εμπειρίας από τους Δόκιμους Υπαξιωματικούς. 

Κατά την διάρκεια του ΘΕΠ, το Α/Γ «ΡΟΔΟΣ» κατέπλευσε στους λιμένες Αλεξανδρούπολης, Ρόδου, Κέρκυρας, Τήνου και στον Ναύσταθμο Κρήτης ενώ συμμετείχαν 156 Δόκιμοι Υπαξιωματικοί καθώς και 3 σπουδαστές ετέρων Στρατιωτικών Σχολών.

Ο ΘΕΠ για την ΣΝΔ διήρκησε  από την Τετάρτη 21 Ιουλίου 2021 έως την Παρασκευή 20 Αυγούστου 2021 και περιελάμβανε πρακτική και θεωρητική εν πλω εκπαίδευση και συνέβαλε σημαντικά στην απόκτηση ναυτικής εμπειρίας από τους Ναυτικούς Δόκιμους.

Κατά την διάρκεια του ΘΕΠ, η Φ/Γ «ΥΔΡΑ» και το ΠΓΥ «ΠΡΟΜΗΘΕΥΣ» κατέπλευσαν στους λιμένες Κέρκυρας, Σούδας, Ψαρών και Τήνου. Συνολικά συμμετείχαν 132 Ναυτικοί Δόκιμοι, καθώς και 8 σπουδαστές ετέρων Στρατιωτικών Σχολών.

Πηγή: Γ.Ε.Ν

Διαβάστε επίσης: Θερινές εκπαιδεύσεις ΣΣΕ και Σχολής Ναυτικών Δοκίμων丨Φωτογραφίες και VIDEO

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΕ NEWSLETTER

ΣΧΟΛΙΑ
[gs-fb-comments]
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΠΡΟΣΦΑΤΑ

Pin It on Pinterest

Share This