ΘΕΜΑΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ

ΘΕΜΑΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ

Θερινές εκπαιδεύσεις ΣΣΕ και Σχολής Ναυτικών Δοκίμων丨Φωτογραφίες και VIDEO
superadmin
Published on 30/07/2021 at 08:00

Από 28 Ιουνίου έως 19 Ιουλίου 2021, διεξήχθη η θερινή στρατιωτική εκπαίδευση της Στρατιωτικής Σχολής Ευελπίδων (ΣΣΕ), στην περιοχή της Καναπίτσας Λιτοχώρου.

Η εκπαίδευση περιέλαβε αντικείμενα ατομικής τακτικής, τεχνικές μαχητή και διεξαγωγή ασκήσεων επιπέδου Ομάδος – Διμοιρίας, ημέρα και νύχτα, ενώ κατά την εκπαίδευση συμμετείχαν προσωπικό και μέσα της XXIV Τεθωρακισμένης Ταξιαρχίας (ΧΧIV ΤΘΤ – «1ο ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΙΠΠΙΚΟΥ – ΦΛΩΡΙΝΑ») και της 1ης Ταξιαρχίας Αεροπορίας Στρατού (1η ΤΑΞΑΣ «ΚΙΛΚΙΣ ΛΑΧΑΝΑ»).

Από 5 έως 9 Ιουλίου 2021 αριθμός Ευελπίδων εκπαιδεύτηκε στο Κέντρο Εκπαίδευσης Ειδικών Δυνάμεων (ΚΕΕΔ) σε αντικείμενα παροχής α΄ Βοηθειών στο Πεδίο της Μάχης.

Διαβάστε επίσης: Ορκωμοσία πρωτοετών Ευελπίδων Τάξεως 2024 – 19 Κύπριοι ανάμεσα τους

Την Τετάρτη 21 Ιουλίου 2021, πραγματοποιήθηκε στο λιμένα του Πειραιά η τελετή έναρξης του ετήσιου Θερινού Εκπαιδευτικού Πλου (ΘΕΠ) της Σχολής Ναυτικών Δοκίμων (ΣΝΔ).Στην τελετή παρέστησαν ο Αρχηγός ΓΕΝ Αντιναύαρχος Στυλιανός Πετράκης ΠΝ, o Διοικητής ΣΝΔ Υποναύαρχος Ιωάννης Καλογερόπουλος ΠΝ, ο Διοικητής Φρεγατών Αρχιπλοίαρχος Χρήστος Σασιάκος ΠΝ, καθώς συγγενείς και φίλοι των Ναυτικών Δοκίμων.

Στο ΘΕΠ, το οποίο θα διαρκέσει έως την Παρασκευή 20 Αυγούστου 2021, θα συμμετέχουν η Φ/Γ «ΥΔΡΑ» και το ΠΓΥ «ΠΡΟΜΗΘΕΥΣ». Τα πλοία προβλέπεται να καταπλεύσουν στους λιμένες Κέρκυρας, Τεργέστης και Νάπολης , ενώ θα επιβαίνουν 132 Ναυτικοί Δόκιμοι, καθώς και 8 σπουδαστές ετέρων Στρατιωτικών Σχολών (2 από τη Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων, 2 από τη Σχολή Ικάρων, 2 από τη Στρατιωτική Σχολή Αξιωματικών Σωμάτων και 2 από τη Σχολή Αξιωματικών Νοσηλευτικής).

Διαβάστε επίσης: Απονομή Πτυχίων Αποφοιτησάντων Σχολής Ναυτικών Δοκίμων έτους 2020 | Φωτογραφίες

 

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΕ NEWSLETTER

ΣΧΟΛΙΑ
[gs-fb-comments]
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΠΡΟΣΦΑΤΑ

Pin It on Pinterest

Share This