Με στρατιωτικές τιμές το ύστατο χαίρε στη Ζέτα Αιμιλιανίδου – Πολιτεία και κοινωνία αποχαιρέτησαν την Υπουργό Εργασίας
Defence Redefined
Published on 10/06/2022 at 12:21

Άγημα της Εθνικής Φρουράς και η ΣΜΕΦ απέδωσαν τις δέουσες τιμές στην Υπουργό Εργασίας Ζέτα ΑΙμιλιανίδου, στην εξόδιο ακολουθία που τελέστηκε σήμερα στον Ιερό Ναό της Του Θεού Σοφίας. Στην κηδεία παρέστη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Αναστασιάδης, το Υπουργικό Συμβούλιο, συνεργάτες και εκπρόσωποι φορέων, ενώ εκ μέρους της Εθνικής Φρουράς παρέστη ο Αρχηγός, Αντιστράτηγος Δημόκριτος Ζερβάκης.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, στον επικήδειο λόγο που εκφώνησε, τόνισε πως η συνεργασία με την Ζέτα Αιμιλιανίδου υπήρξε μακρά και άψογη. Η προσωπική σφραγίδα της Ζέτας Αιμιλιανίδου, τόνισε, κατέστει εφικτό το όραμα για ένα κράτος πρόνοιας. Συμφωνώντας με δημοσίευμα εφημερίδας, ο Νίκος Αναστασιάδης επανέλαβε πως “Έφυγε η Υπουργός των φτωχών”.

Η απώλεια της Ζέτας Αιμιλιανίδου είναι δυσαναπλήρωτη όπως είπε ο κ. Νίκος Αναστασιάδης και τα όσα λέχθηκαν τις τελευταίες μέρες μετά που έγινε γνωστή η είδηση του θανάτου της, δεν είναι τα συνήθη μεταθανάτια σχόλια. Αντίθετα, αποδίδουν τη διάσταση μιας προσωπικότητας με ήθος, εντιμότητα, εργατικότητα, οξυδέρκεια, υψηλό αίσθημα ευθύνης, εργατικότητα και ισχυρή προσωπικότητα η οποία παρέμεινε συνάμα σεμνή, ανθρώπινη και πραγματική κυρία.

Η συμβολή της Ζέτας Αιμιλιανίδου ήταν καθοριστική για την επίτευξη της εργατικής ειρήνης και η ανταπόκριση του κράτους στις υποχρεώσεις του έναντι των πολιτών και των ευάλωτων ομάδων του πληθυσμού, την επίτευξη του κράτους πρόνοιας.

Διαβάστε επίσης: ΣΥΚΣ | Ανακοίνωση, για προαγωγές Υπαξιωματικών, ΣΥΠ, ωράριο και συνταξιοδοτικό

NEWSLETTER SUBSCRIPTION

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ
Εναέρια μέσα στη μάχη για κατάσβεση της πυρκαγιάς στην Κορακιά Κρανιδίου

Εναέρια μέσα στη μάχη για κατάσβεση της πυρκαγιάς στην Κορακιά Κρανιδίου

Δύο πυροσβεστικά αεροπλάνα και ένα ελικόπτερο πραγματοποιούν, από νωρίς σήμερα το πρωί, ρίψεις νερού στο μέτωπο της φωτιάς, που εκδηλώθηκε χθες σε δασική έκταση στην περιοχή, Κορακιά, Κρανιδίου στην Αργολίδα…

Pin It on Pinterest

Share This