Με στρατιωτικές τιμές το ύστατο χαίρε στη Ζέτα Αιμιλιανίδου – Πολιτεία και κοινωνία αποχαιρέτησαν την Υπουργό Εργασίας
Defence Redefined
Published on 10/06/2022 at 12:21

Άγημα της Εθνικής Φρουράς και η ΣΜΕΦ απέδωσαν τις δέουσες τιμές στην Υπουργό Εργασίας Ζέτα ΑΙμιλιανίδου, στην εξόδιο ακολουθία που τελέστηκε σήμερα στον Ιερό Ναό της Του Θεού Σοφίας. Στην κηδεία παρέστη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Αναστασιάδης, το Υπουργικό Συμβούλιο, συνεργάτες και εκπρόσωποι φορέων, ενώ εκ μέρους της Εθνικής Φρουράς παρέστη ο Αρχηγός, Αντιστράτηγος Δημόκριτος Ζερβάκης.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, στον επικήδειο λόγο που εκφώνησε, τόνισε πως η συνεργασία με την Ζέτα Αιμιλιανίδου υπήρξε μακρά και άψογη. Η προσωπική σφραγίδα της Ζέτας Αιμιλιανίδου, τόνισε, κατέστει εφικτό το όραμα για ένα κράτος πρόνοιας. Συμφωνώντας με δημοσίευμα εφημερίδας, ο Νίκος Αναστασιάδης επανέλαβε πως “Έφυγε η Υπουργός των φτωχών”.

Η απώλεια της Ζέτας Αιμιλιανίδου είναι δυσαναπλήρωτη όπως είπε ο κ. Νίκος Αναστασιάδης και τα όσα λέχθηκαν τις τελευταίες μέρες μετά που έγινε γνωστή η είδηση του θανάτου της, δεν είναι τα συνήθη μεταθανάτια σχόλια. Αντίθετα, αποδίδουν τη διάσταση μιας προσωπικότητας με ήθος, εντιμότητα, εργατικότητα, οξυδέρκεια, υψηλό αίσθημα ευθύνης, εργατικότητα και ισχυρή προσωπικότητα η οποία παρέμεινε συνάμα σεμνή, ανθρώπινη και πραγματική κυρία.

Η συμβολή της Ζέτας Αιμιλιανίδου ήταν καθοριστική για την επίτευξη της εργατικής ειρήνης και η ανταπόκριση του κράτους στις υποχρεώσεις του έναντι των πολιτών και των ευάλωτων ομάδων του πληθυσμού, την επίτευξη του κράτους πρόνοιας.

Διαβάστε επίσης: ΣΥΚΣ | Ανακοίνωση, για προαγωγές Υπαξιωματικών, ΣΥΠ, ωράριο και συνταξιοδοτικό

NEWSLETTER SUBSCRIPTION

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

Pin It on Pinterest

Share This