ΑΣΦΑΛΕΙΑ

ΑΣΦΑΛΕΙΑ

Επίσκεψη αξιωματικών των Ιορδανικών Ενόπλων Δυνάμεων στο ΚΣΕΔ
Defence Redefined
Published on 03/11/2021 at 18:30

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Κέντρου Συντονισμου΄Έρευνας Διάσωσης (ΚΣΕΔ), την Τρίτη, 2 Νοεμβρίου 2021, δύο Αξιωματικοί των Ενόπλων Δυνάμεων του Χασεμιτικού Βασιλείου της Ιορδανίας, εκπροσωπώντας το Σύστημα Έρευνας και Διάσωσης της χώρας τους, πραγματοποίησαν ενημερωτική επίσκεψη στο Κέντρο Συντονισμού Έρευνας Διάσωσης (ΚΣΕΔ), στο πλαίσιο υλοποίησης των συμφωνηθέντων του Προγράμματος Διμερούς Στρατιωτικής Συνεργασίας μεταξύ Κύπρου και Ιορδανίας.

Οι δύο Αξιωματικοί, ενημερώθηκαν για τον τρόπο οργάνωσης και λειτουργίας του ΚΣΕΔ, καθώς και τον ρόλο που δύναται να διαδραματίσει στην ευρύτερη περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου. Παράλληλα, είχαν την ευκαιρία να επισκεφθούν τη Μονάδα Αεροπορικών Επιχειρήσεων Αστυνομίας, καθώς και στον Σταθμό της Λιμενικής και Ναυτικής Αστυνομίας στη Λάρνακα, όπου ενημερώθηκαν για τις δυνατότητες των μέσων και πληρωμάτων τους και τον τρόπο δράσης τους κατά την εκτέλεση επιχειρήσεων Ε-Δ.

Πηγή: ΚΣΕΔ

Διαβάστε επίσης: Επίσκεψη Αναπληρώτριας Πρωθυπουργού του Λιβάνου στο ΚΣΕΔ

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΕ NEWSLETTER

ΣΧΟΛΙΑ
[gs-fb-comments]
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΕΛΑΣ | Το σχέδιο για τις κάμερες

ΕΛΑΣ | Το σχέδιο για τις κάμερες

Οι αστυνομικοί εφοδιάζονται με κάμερες, τις οποίες θα έχουν πάντα πάνω τους και σε λειτουργία, στα πρότυπα της λειτουργίας της αστυνομίας…

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

Pin It on Pinterest

Share This