ΑΜΥΝΑ

ΑΜΥΝΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Εθνική Φρουρά | “ Όπλα Ελεύθερα” και καταιγισμός πυρών από Αντιαεροπορικές Βολές – Φωτογραφίες
Defence Redefined
Published on 24/04/2021 at 18:30

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Γενικού Επιτελείου Εθνικής Φρουράς (ΓΕΕΦ) το διήμερο 19 και 20 Απριλίου 2021, πραγματοποιήθηκαν στο Πεδίο Βολής Κιτίου Εκπαιδευτικές Βολές Αντιαεροπορικών (Α/Α) όπλων, με την συμμετοχή Μονάδων από όλους τους Σχηματισμούς και Διοικήσεις της Εθνικής Φρουράς. 

 

Η δραστηριότητα εντάσσεται στο Β’ Κύκλο εκπαιδεύσεως και σκοπό είχε την εξοικείωση του προσωπικού που επανδρώνει τα Α/Α όπλα, με τις διαδικασίες χειρισμού τους και ειδικότερα με αυτές που αφορούν στην εκτέλεση βολών. 

Διαβάστε επίσης: Θετική γνωμοδότηση για τα PHALANX του πολεμικού Ναυτικού και του Συστήματος «ΒΕΛΟΣ» της πολεμικής αεροπορίας – VIDEO

Στο Πεδίο Βολής αναπτύχθηκαν Α/Α πυροβόλα 12,7 χιλ., τρίδυμα πυροβόλα 20 χιλ., πυροβόλα OERLIKON 35 χιλ. ενώ εκτελέστηκαν και βολές από πλοία της Διοίκησης Ναυτικού με πυροβόλα 23 χιλ.  

 

Ένα παλαιότερο βίντεο με άσκηση του συστήματος “ΟΘΕΛΛΟΣ” και των πυροβόλων του OERLIKON 35 χιλ, μπορείτε να παρακολουθήσετε στο βίντεο πιο κάτω:

Διαβάστε επίσης: Πυρομαχικά Ahead® και η προοπτική αναβάθμισης του «ΟΘΕΛΛΟΣ» για την Εθνική Φρουρά | Φωτογραφίες & VIDEO

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΕ NEWSLETTER

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΠΡΟΣΦΑΤΑ

Pin It on Pinterest

Share This