ΘΕΜΑΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ

ΘΕΜΑΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ

Εθνική Φρουρά | “Ο Ξάνθος Κυριάκου ήταν πάντα παρών και πρώτος”

Defence Redefined
Published on 27/05/2021 at 15:11

Η οικογένεια της Εθνικής Φρουράς αποχαιρέτησε σήμερα ένα άξιο μέλος της, τον Λοχαγό Μηχανικού Ξάνθο Κυριάκου, ο οποίος έχασε τη ζωή του την Τρίτη, 25 Μαΐου 2021, εν ώρα υπηρεσίας.

 Ο Ξάνθος Κυριάκου αποφοίτησε από τη Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων το 2010 με το βαθμό του Ανθυπολοχαγού Μηχανικού. Υπηρέτησε ως Διμοιρίτης και Διοικητής Λόχου στο 70 Τάγμα Μηχανικού, Υποδιοικητής του 20ου Λόχου Μηχανικού και Διμοιρίτης της Διμοιρίας Εκκαθάρισης Ναρκών Ξηράς – EOD. Φοίτησε στο βασικό σχολείο του όπλου του Μηχανικού και παρακολούθησε αριθμό εκπαιδεύσεων σε σχολεία που είχαν  σχέση με την ειδικότητά του. Πρόσφατα προάχθηκε στον βαθμό του Λοχαγού.

Κατά τα διάρκεια της υπηρεσίας του στις Μονάδες του Μηχανικού, εργάστηκε με επαγγελματισμό, υπέρμετρο ζήλο και μεθοδικότητα για την εκπαίδευση των υφισταμένων του και την επαύξηση της επιχειρησιακής ετοιμότητας της Μονάδας του, πάντα παρόν και πρώτος. 

Ο Αρχηγός, Αντιστράτηγος Δημόκριτος Ζερβάκης και το προσωπικό της Εθνικής Φρουράς, εκφράζουν τα συλλυπητήριά τους στην οικογένεια του εκλιπόντα.       

Διαβάστε επίσης: Αποχαιρετούν τον Λοχαγό Ξάνθο Κυριάκου, οι Συνδέσμου Αξιωματικών και Υπαξιωματικών

 

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΕ NEWSLETTER

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Σύνδεσμος Υπαξιωματικών | Αδικούνται οι ΣΥΠ στο νομοσχέδιο για το νέο Επαγγελματικό Σχέδιο Συνταξιοδοτικών Ωφελημάτων

Σύνδεσμος Υπαξιωματικών | Αδικούνται οι ΣΥΠ στο νομοσχέδιο για το νέο Επαγγελματικό Σχέδιο Συνταξιοδοτικών Ωφελημάτων

Για ότι όμως αφορά τους ΣΥΠ, οι οποίοι είχαν άλλα ωφελήματα, αυτονόητη προϋπόθεση είναι ότι, το σχέδιο θα πρέπει να έχει ευνοϊκότερους όρους σε σύγκριση με αυτά που είχαν και όχι να απεμπολούν τα δικαιώματα τους και να έρχονται σε δυσμενέστερη θέση…

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

Pin It on Pinterest

Share This