ΑΣΦΑΛΕΙΑ

ΑΣΦΑΛΕΙΑ

Διάσωση επτά επιβατών σκάφους από τη Λιμενική και Ναυτική Αστυνομία στη Λεμεσό
Defence Redefined
Published on 04/01/2021 at 09:47

Καλά στην υγεία τους μεταφέρθηκαν χθες στη στεριά επτά επιβαίνοντες σε σκάφος αναψυχής, που λόγω μηχανικής βλάβης, παρασυρόταν ακυβέρνητο από τον άνεμο και τα κύματα, στη θαλάσσια περιοχή Λεμεσού.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την Αστυνομία, η Λιμενική και Ναυτική Αστυνομία τέθηκαν σε κινητοποίηση χθες γύρω στις 14:25, μετά από πληροφορία ότι ιστιοφόρο σκάφος αναψυχής, έπλεε ακυβέρνητο στη θαλάσσια περιοχή, κοντά στο λιμάνι Λεμεσού.

Για σκοπούς εντοπισμού του σκάφους, απέπλευσε άμεσα η Αστυνομική Άκατος «Αστραπή 30», ενώ κλήθηκε να πλεύσει στην περιοχή και η Αστυνομική Άκατος «Διόνυσος», η οποία βρισκόταν σε θαλάσσια περιπολία.

Το ιστιοφόρο εντοπίστηκε περί τα 100 μέτρα από την είσοδο του νέου Λιμανιού και όπως διαπιστώθηκε, παρασυρόταν από τα κύματα προς τον κυματοθραύστη και έχρηζε άμεσης ρυμούλκησης.

Στον κυματοθραύστη, εντοπίστηκε ένας από τους επιβάτες του ιστιοφόρου, ο οποίος παραλήφθηκε από την άκατο «Αστραπή 30» και μεταφέρθηκε με ασφάλεια στη στεριά.

Η Αστυνομική Άκατος «Διόνυσος», ρυμούλκησε το σκάφος με ασφάλεια στη Μαρίνα Λεμεσού, ενώ και οι επτά επιβάτες του ιστιοφόρου είναι καλά στην υγεία τους.

Διαβάστε επίσης: Δύο φερόμενοι διακινητές 13 παράτυπων μεταναστών συνελήφθησαν στον Κάτω Πύργο

Πηγή: ΚΥΠΕ

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΕ NEWSLETTER

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΠΡΟΣΦΑΤΑ

Pin It on Pinterest

Share This