ΑΣΦΑΛΕΙΑ

ΑΣΦΑΛΕΙΑ

Αγία Νάπα | Νέα άφιξη δεκάδων μεταναστών που εντοπίστηκαν σε πλοιάριο
Defence Redefined
Published on 04/01/2021 at 07:02

Συνολικά 55 μετανάστες που εντοπίστηκαν σε πλοιάριο, στη θαλάσσια περιοχή της Αγίας Νάπας, μεταφέρθηκαν στη μαρίνα Αγίας Νάπας και αναμένουν από τις αρμόδιες Υπηρεσίες της Δημοκρατίας να μεταφερθούν, αφού πρώτα υποβληθούν τεστ κορωνοϊού, σε Κέντρο Φιλοξενίας.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, γύρω στα μεσάνυχτα εντοπίστηκε πλοιάριο με μετανάστες να πλέει στη θάλασσα περιοχή, ανοικτά του Κάβο Γκρέκο.

Άκατος της Λιμενικής Αστυνομίας έσπευσε στο σημείο και μετέφερε το πλοιάριο με τους μετανάστες στη μαρίνα της Αγίας Νάπας.

Από έρευνες που διεξήχθησαν διαπιστώθηκε ότι στο πλοιάριο επέβαιναν 55 άτομα, πιθανών από τη Συρία, εκ των οποίων οι 36 είναι άνδρες, οι 5 γυναίκες και 14 ανήλικα παιδιά ηλικίας από δύο μηνών μέχρι και 17 ετών.  

Στο πλοιάριο παρέμειναν οι άνδρες, ενώ για ανθρωπιστικούς λόγους επιτράπηκε στα γυναικόπαιδα να κατέβουν και πέρασαν το βράδυ στη μαρίνα της Αγίας Νάπας.  

Αργότερα σήμερα αναμένεται ότι οι αρμόδιες υπηρεσίες της Δημοκρατίας θα μεταβούν στην περιοχή ώστε οι μετανάστες να υποβληθούν σε τεστ κορωνοϊού και να μεταφερθούν στη συνέχεια σε χώρο φιλοξενίας.

Διαβάστε επίσης: Δύο φερόμενοι διακινητές 13 παράτυπων μεταναστών συνελήφθησαν στον Κάτω Πύργο

Πηγή: ΚΥΠΕ

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΕ NEWSLETTER

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΠΡΟΣΦΑΤΑ

Pin It on Pinterest

Share This