ΑΜΥΝΑ

ΑΜΥΝΑ

ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΙ

Lockheed Martin | SB>1 Defiant – Ξεπέρασε σε ταχύτητα το θρυλικό Black Hawk με 205 κόμβους-VIDEOS
Defence Redefined
Published on 16/06/2020 at 19:27

Με ανακοίνωση της η Lockheed Martin αναφέρει στις 09 Ιουνίου το πρότυπο ελικόπτερο SB>1 Defiant πέτυχε ταχύτητα της τάξεως των 205 κόμβων (περίπου 380 Χλμ) ξεπερνώντας την τελική ταχύτητα του θρυλικού Black Hawk.

 

 

Ο επικεφαλής πιλότος δοκιμών Sikorsky, Bill Fell παρατήρησε ότι αυτό το ορόσημο είναι μόνο η αρχή και ότι το SB>1 Defiant έχει πολλά περισσότερα να δείξει.

Η επίτευξη νέων ταχυτήτων σε πτήσεις χαμηλού υψομέτρου θα είναι το κλειδί για την παροχή στον Στρατό των ΗΠΑ των δυνατοτήτων που χρειάζονται για να κυριαρχήσουν στα πολυχωρικά πεδία του μέλλοντος. 

 

SB>1 DEFIANT ©Lockheed Martin

 

To πρότυπο SB>1 Defiant αναπτύσσεται από την Sikorsky (ιδιοκτησίας της Lockheed Martin) και την Boeing ως μέρος του προγράμματος του Αμερικανικού Στρατού για την ανταγωνιστική και με μειωμένο ρίσκο, επίδειξη δυνατοτήτων ενός μελλοντικού επιθετικού ελικοπτέρου, μεγάλης εμβέλειας (Long-Range Assault Aircraft’s Competitive Demonstration and Risk Reduction Program-CD&RR).

 

 

Το DEFIANT βασίζεται στη θεμελιώδη τεχνολογία X2 της Sikorsky, η οποία ενσωματώνει ομοαξονικούς ρότορες, χειριστήρια πτήσης με τεχνολογία fly-by-wire και ένα σύστημα προώθησης για τον επαναπροσδιορισμό των χαρακτηριστικών και ικανοτήτων ενός τυπικού ελικοπτέρου.

Πηγή: lockheedmartin.com

Διαβάστε επίσης: 

Το Κατάρ φέρεται να είναι ο πρώτος παραλήπτης της εντυπωσιακής 6ης έκδοσης του Apache ΑΗ-64Ε

 

ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΙ

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΠΡΟΣΦΑΤΑ

Pin It on Pinterest

Share This