ΑΜΥΝΑ

ΑΜΥΝΑ

ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΙ

IDE – MARSHALL AEROSPACE | Συνεργασία για Ολοκληρωμένα Υβριδικά Συστήματα Ηλεκτρικής Ισχύος
Defence Redefined
Published on 02/09/2021 at 19:00

Η Marshall Aerospace and Defense Group (MADG) και η INTRACOM DEFENSE (IDE) ενώνουν τις δυνάμεις τους και τις τεχνολογικές δυνατότητες τους, με στόχο το κοινό τους όραμα για ανάπτυξη ευέλικτων και ενεργειακών λύσεων σε ένα ευρύ φάσμα εφαρμογών τακτικής ηλεκτρικής ισχύος.

Οι δύο εταιρείες, αναγνωρίζοντας την παροχή ηλεκτρικής ενέργειας ως μια κρίσιμη δυνατότητα στο σύγχρονο στρατιωτικό περιβάλλον και δη στις δίκτυο-κεντρικές επιχειρήσεις (network-centric operations), έχουν δεσμευτεί σε μια κοινή προσπάθεια ανάπτυξης και υποστήριξης προηγμένων υβριδικών λύσεων ενέργειας για τις παγκόσμιες αγορές ασφάλειας και άμυνας, που κυμαίνονται από αυτόνομα προϊόντα έως ολοκληρωμένες εφαρμογές μικροδικτύου (Microgrids) και προσαρμοσμένες λύσεις σε εξειδικευμένες απαιτήσεις.

© INTRACOM DEFENSE

Οι λύσεις αυτές προσβλέπουν στην παροχή οικονομικά αποδοτικών, ανθεκτικών και περιβαλλοντικά βιώσιμων εφαρμογών που αντιμετωπίζουν τις προκλήσεις των τρεχουσών και μελλοντικών επιχειρήσεων.

Αυτή η προσέγγιση θα παρέχει την απαιτούμενη ισχύ, ολοκλήρωση συστημάτων και υποστήριξη για την βελτιστοποίηση της απόδοσης και της επιχειρησιακής ικανότητας στο μελλοντικό φάσμα Άμυνας και Ασφάλειας χρησιμοποιώντας καινοτόμες λύσεις και μειώνοντας τις κλιματικές επιπτώσεις σύμφωνα με το Net-zero 2050.

Στο πλαίσιο της συμφωνίας, οι δύο εταιρείες θα αξιοποιήσουν τις συμπληρωματικές τεχνολογικές, κατασκευαστικές και εμπορικές δυνατότητές τους, για να αναπτύξουν τη δραστηριότητά τους σε ένα ευρύ φάσμα εφαρμογών παροχής ισχύος στο επιχειρησιακό πεδίο.

Η σχέση των δύο εταιρειών αξιοποιεί την τεχνογνωσία της MADG στη ανάπτυξη υποδομών, πλατφορμών ολοκληρωμένων συστημάτων και της διατήρησης δυνατοτήτων μέσω παροχής ολοκληρωμένων Υπηρεσιών Υποστήριξης Πεδίου (Managed Support Services), με την τεχνολογία των Υβριδικών Συστημάτων Ηλεκτρικής Ισχύος (Hybrid Electric Power Systems – HEPS®) της IDE στην αποθήκευση ενέργειας, και την “έξυπνη” διαχείριση και έλεγχο ενέργειας.

Πηγή: Marshall Aerospace and Defence Group, Intracom Defense

Διαβάστε επίσης: INTRACOM DEFENSE | Ολοκλήρωση του Προγράμματος Θαλάσσιας Επιτήρησης για Ελληνικό Πολεμικό Ναυτικό

 

ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΙ

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΕ NEWSLETTER

ΣΧΟΛΙΑ
[gs-fb-comments]
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΠΡΟΣΦΑΤΑ

Pin It on Pinterest

Share This