EUROSATORY 2022 | Το REDBACK της Hanwha Defense κάνει το ντεμπούτο του στην Ευρώπη
Defence Redefined
15/06/2022

Η Hanwha Defense παρουσιάζει στο Παρίσι μια σειρά από προηγμένες αμυντικές λύσεις, συμπεριλαμβανομένων Τεθωρακισμένων Οχημάτων Μάχης (ΤΟΜΑ), συστημάτων πυροβολικού και συστημάτων αεράμυνας.

Κατά τη διάρκεια της διεθνούς έκθεσης Άμυνας και Ασφάλειας Eurosatory 2022 στο εκθεσιακό κέντρο Paris-Nord Villepinte, στο Παρίσι το Redback Infantry Fighting Vehicle (IFV) θα παρουσιάζεται σε πλήρες μέγεθος, για πρώτη φορά στην ευρωπαϊκή αγορά.

Το Redback προκρίθηκε το 2019 ως ένας από τους δύο φιναλίστ για το πρόγραμμα LAND 400 Phase 3 της Αυστραλίας. Πέρυσι, το φουτουριστικό ΤΟΜΑ ολοκλήρωσε με επιτυχία τις τελικές δοκιμές και αξιολογήσεις που διεξήγαγε οι Αυστραλιανές Ένοπλες Δυνάμεις για να αποδείξει την υψηλή φονικότητα, την ικανότητα ελιγμών και την επιβιωσημότητα του, ακολουθώντας τις αντίστοιχες δοκιμές και αξιολογήσεις από του Νοτιοκορεατικού Στρατού τους τελευταίους μήνες.

Στην Ευρώπη, το Redback έχει τραβήξει την προσοχή στον απόηχο της συνεχιζόμενης σύγκρουσης σε ορισμένα μέρη της περιοχής, καθώς πολλές ευρωπαϊκές ένοπλες δυνάμεις επιδιώκουν να αποκτήσουν ΤΟΜΑ εξοπλισμένα με αυξημένες δυνατότητες θωράκισης έναντι αντιαρματικών όπλων και δυνατότητα ελιγμών παντός εδάφους.

Διαβάστε επίσης: Hanwha Defense | Επιτυχής ολοκλήρωση των δοκιμών για τα Τεθωρακισμένα Οχήματα Μάχης Redback IFV

Το σύστημα ενεργητικής προστασίας Iron Fist της ισραηλινής Elbit Systems

Το Redback, σύμφωνα με την εταιρεία, χρησιμοποιεί πολλές καινοτόμες τεχνολογίες προστασίας και επίγνωσης της κατάστασης, όπως το ισραηλινής προέλευσης hard-kill  σύστημα ενεργητικής προστασίας Iron Fist, την Iron Vision “διαφανή” απεικόνιση επί του κράνους, και το σύστημα Solar Sigma Shield έναντι εχθρικών συστημάτων ανίχνευσης και εμπλοκής. Επιπλέον το Composite Rubber Track είναι μία από τις τεχνολογίες νέας γενιάς που υιοθετεί το Redback για να μειώνει σημαντικά τον θόρυβο και τους κραδασμούς σε σχέση με συμβατικού τύπου ερπύστριες.

Η σύνθετη ελαστική ερπύστρια (Composite Rubber Track)

Στο περίπτερο της Hanwha Defense πέραν του Redback υπάρχουν και μοκέτες από τα αυτοκινούμενο πυροβόλο K9A2 (155 χιλ / διαμετρήματος 52) ως νέο έκδοχο του the K9 Thunder, το ΤΟΜΑ K21 IFV, το Τεθωρακισμένο Τροχοφόρο (6Χ6 ή 8Χ8) Όχημα Αναγνώρισης Tigon με δυνατότητα μεταφοράς προσωπικού (11 άτομα), καθώς και το τροχοφόρο σύστημα αεράμυνας BIHO-II. 

Διαβάστε επίσης: Αυστραλία | Η ομάδα υπό την ηγεσία της Hanwha Defense παρουσιάζει το ΤΟΜΑ AS21 Redback – VIDEO

NEWSLETTER SUBSCRIPTION

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Endeavour Manta | Το νέο USV της Ταϊβάν

Endeavour Manta | Το νέο USV της Ταϊβάν

Η Ταϊβάν παρουσίασε το πρώτο της εγχώριο μη επανδρωμένο όχημα επιφανείας (USV) στην προσπάθειά της να οικοδομήσει ασύμμετρες πολεμικές…

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

Pin It on Pinterest

undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
F/A-XX | Εν αναμονή εξελίξεων για τα σχέδια του Πολεμικού Ναυτικού των ΗΠΑ για το stealth μαχητικό έκτης γενιάς
Endeavour Manta | Το νέο USV της Ταϊβάν
Ουκρανία | Παρουσίαση του νέου USV Katran VENOM
undefined
undefined
AI Task Force | Πρώτη Συνεδρία της Εθνικής Επιτροπής για την Τεχνητή Νοημοσύνη της Κύπρου
Γερμανία | Τεθωρακισμένη ταξιαρχία 5000 ανδρών στην Λιθουανία για την ενίσχυση της ανατολικής πτέρυγας του ΝΑΤΟ
F/A-XX | Εν αναμονή εξελίξεων για τα σχέδια του Πολεμικού Ναυτικού των ΗΠΑ για το stealth μαχητικό έκτης γενιάς
Οι Αρχηγοί των ΕΔ Γαλλίας και Βρετανίας στην Ουκρανία – Στήριξη του στρατού και επιλογές ασφάλειας στην ατζέντα
NOBLE DINA 2025 | Η Εθνική Φρουρά με αεροναυτικά μέσα στην πολυεθνική άσκηση στην Ανατολική Μεσόγειο
Ελλάδα | Μνημόσυνο Πεσόντων Αξιωματικών Υγειονομικού Σώματος και Εθελοντριών Νοσοκόμων
undefined
Share This