ΑΜΥΝΑ

ΑΜΥΝΑ

ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΙ

DOUBLE ACTION DEFENCE | Ατομικό Κάλυμμα Αντιβαλλιστικής Προστασίας για το σύγχρονο πεδίο της μάχης – Φωτογραφίες
Defence Redefined
Published on 17/02/2022 at 19:35

Το νέο προϊόν της DOUBLE ACTION DEFENCE μπορεί να προφυλάξει αποτελεσματικά τον μαχητή  από τα εγκαιροφλεγή πυρομαχικά, τα οποία αποτελούν την μεγαλύτερη απειλή στο σύγχρονο πεδίο μάχης για το προσωπικό. 

Με βάρος 3 κιλών και διαστάσεων (ανοιχτό) 1,06 Χ 66 εκ, το Ατομικό Κάλυμμα Αντιβαλλιστικής Προστασίας (ΑΚΑΠ) προστατεύει αποτελεσματικά σύμφωνα με την εταιρεία, τον μαχητή, όταν αυτός βρίσκεται σε γονυπετή στάση ή μέσα σε όρυγμα από σχεδόν όλα τα βλήματα εγκαιροφλεγών πυρομαχικών τα οποία για παράδειγμα εκρήγνυνται πίσω του, ενώ παράλληλα ο ίδιος διατηρεί την δυνατότητα να μάχεται. Στην φωτογραφία πιο κάτω διακρίνεται το παράδειγμα προστασίας από εγκαιροφλεγή πυρομαχικά βομβίδων 40 χιλ. Χ 53 ΑΒΜ ΗΤΕ309 με τουλάχιστον 330 μεταλλικά σφαιρίδια βολφραμίου.

Η δυνατότητα του Ατομικού Καλύμματος να συνδέεται με άλλα ΑΚΑΠ του προσδίδει την ικανότητα να δημιουργεί αντιβαλλιστική κάλυψη όταν τοποθετείται πάνω σε Σταθμούς Διοίκησης ή άλλο σκηνικό υλικό επί του πεδίου. Το επίπεδο προστασίας που προσφέρει είναι επιπέδου ΙΙΙΑ++ και θεωρείται σύμφωνα με την DOUBLE ACTION DEFENSE ως το πιο ισχυρό στην αγορά για προστασία από θραύσματα 1,1 γραμμαρίου (STANAG 2920). 

Σύμφωνα με την εταιρεία, το προϊόν ήδη έχει εξασφαλίσει τις πρώτες παραγγελίες του από το εξωτερικό. Τα προϊόντα της DOUBLE ACTION DEFENSE είχαμε την ευκαιρία να δούμε κατά την επίσκεψη μας στην έκθεση DEFEA τον περασμένο Ιούλιο και όπως μπορείτε να δείτε στο άρθρο που ακολουθεί πιο κάτω κέντρισαν και το ενδιαφέρον μεταξύ άλλων του αρχηγού της Εθνικής Φρουράς Αντγου Δημόκριτου Ζερβάκη.

Διαβάστε επίσης: Αρχηγός Ε.Φ | Ενημερώθηκε για αλεξίσφαιρα γιλέκα της ελληνικής Double Action Defence S.A. 

 

ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΙ

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΕ NEWSLETTER

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΠΡΟΣΦΑΤΑ

Pin It on Pinterest

Share This