EFA Group | Εγκαίνια των νέων εγκαταστάσεων του ομίλου στο Νέο Ψυχικό – Φωτογραφίες
Defence Redefined
Published on 19/07/2024 at 15:01

Ο Όμιλος EFA GROUP πραγματοποίησε την τελετή εγκαινίων των νέων εγκαταστάσεών του στο Νέο Ψυχικό. Όπως αναφέρει ο όμιλος σε ανακοίνωση του, οι νέες εγκαταστάσεις σηματοδοτούν ένα σημαντικό βήμα στην ανάπτυξη του Ομίλου, υπογραμμίζοντας τη δέσμευσή του στην καινοτομία και την τεχνολογική πρόοδο.

*Κρίστιαν Χατζημηνάς, Ιδρυτής EFA GROUP, με Ιωάννα Βελαώρα, Chief Administration Officer EFA GROUP και Ευάγγελο Μπούτλα, Senior Partner – Chief Legal & Tax, EFA GROUP.

Ο όμιλος επίσης αναφέρει, πως με βάση το τρίπτυχο «Eξωστρέφεια – Τέχνη – Επιστήμη», οι νέες εγκαταστάσεις του EFA GROUP φέρουν το όνομα EFA GROUP Tech Campus “Alexandria”. Η ονοματοδοσία παραπέμπει στην εξωστρέφεια που χαρακτηρίζει τον Όμιλο, μέσω της ενσωμάτωσης της σύγχρονης τεχνολογίας και την εξέλιξη της επιστήμης, αλλά και τη διασύνδεσή της με διαφορετικούς πολιτισμούς αντλώντας έμπνευση από το αρχαίο ελληνικό πνεύμα, τη μηχανική, την κληρονομιά και το αφήγημα του Μεγάλου Αλεξάνδρου.

* Το βιβλίο “EFACOMIX”, που αποτυπώνει με κωμικό τρόπο την ιστορία του EFA GROUP συνδέοντας τη μηχανική και εξωστρέφεια με την παράδοση των Ελλήνων σε αυτούς τους τομείς, δόθηκε ως δώρο στους καλεσμένους της εκδήλωσης.

Διαβάστε επίσης: EFA GROUP | Πιστοποίηση Great Place to Work® για 2η συνεχόμενη χρονιά για τις εταιρείες EFA VENTURES, SCYTALYS και ES SYSTEMS

NEWSLETTER SUBSCRIPTION

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

Pin It on Pinterest

Share This