Πρόστιμο στον 55χρονο που χτύπησε εθνοφρουρό σε εκδήλωση επαναπροσεγγιστών και Τουρκοκυπρίων στη Λήδρας
Defence Redefined
Published on 09/08/2023 at 16:11

Σύμφωνα με δημοσίευμα του Φιλελεύθερου, το Δικαστήριο Λευκωσία επέβαλε πρόστιμο 2000 ευρώ στον 55χρονο ο οποίος απολογήθηκε για την επίθεση σε βάρος εθνοφρουρού.

Ο 55χρονος χτύπησε Εθνοφρουρό κατά την διάρκεια εκδήλωσης της επαναπροσεγγιστικής ομάδας Unite Cyprus Now και Τουρκοκυπρίων στο οδόφραγμα της οδού Λήδρας στη Λευκωσία στις 29/2/2020, οι οποίοι απαιτούσαν να μην κλείσουν τα οδοφράγματα στα πλαίσια των μέτρων της κυβέρνησης κατά του κορονοϊού. 

Η κατηγορούσα αρχή μετα τη δημόσια συγγνώμη του κατηγορούμενου, απέσυρε τις κατηγορίες και στον 55χρονο που συμμετείχε στην συγκέντρωση της ομάδας Unite Cyprus Now επιβλήθηκε πρόστιμο για οχλαγωγία και επίθεση και πρόκληση πραγματικής σωματικής βλάβης, κατηγορίες τις οποίες ο ένοχος αποδέχτηκε.

Ο 55χρονος κατά την διάρκεια της διαμαρτυρίας όπου φώναζαν συνθήματα στα ελληνικά και στα τουρκικά, φαίνεται σε φωτογραφίες και βίντεο να αρπάζει από τον λαιμό και να χτυπά τον εθνοφρουρό στο οδόφραγμα της οδού Λήδρας.

Διαβάστε επίσης: Ανέγερση πέραν των 1000 κατοικιών στην κατεχόμενη Δερύνεια εξήγγειλε ο Ερντογάν για να στεγαστούν έποικοι σε περιουσίες προσφύγων

NEWSLETTER SUBSCRIPTION

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

Pin It on Pinterest

Share This