ΑΜΥΝΑ

ΑΜΥΝΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Εκπαίδευση Οπλιτών 2021 ΕΣΣΟ丨Φωτογραφίες
superadmin
Published on 01/08/2021 at 08:10

Με την ολοκλήρωση της κατάταξης των οπλιτών της 2021 ΕΣΣΟ και την ένταξη τους στις Μονάδες της ΕΦ, ξεκίνησε ο Α΄ Κύκλος εκπαιδεύσεως, που αφορά στην προσαρμογή στην στρατιωτική ζωή και ενημέρωση τους αναφορικά  με τον τρόπο λειτουργίας των Μονάδων. 

Περιλαμβάνει επίσης τη Βασική Στρατιωτική Εκπαίδευση, στο πλαίσιο της οποίας θα διδαχθούν αντικείμενα που αφορούν στο χειρισμό και εκτέλεση βολών με τον  ατομικό τους οπλισμό, στην ανάληψη καθηκόντων ασφαλείας των Στρατοπέδων και άλλα βασικά αντικείμενα, τόσο στρατιωτικής φύσεως όσο και γενικότερου ενδιαφέροντος.

Οι Διοικήσεις των Σχηματισμών, Διοικήσεων και Μονάδων της ΕΦ, με συστηματική παρουσία στους χώρους εκπαιδεύσεως, εξασφαλίζουν την ομαλή διεξαγωγή και την άμεση επίλυση δυσχερειών που ενδεχομένως παρουσιαστούν, με στόχο την εξασφάλιση όσο το δυνατό καλύτερων δυνατών συνθηκών εκπαίδευσης και γρήγορης αφομοίωσης αυτής, από τους οπλίτες. 

Διαβάστε επίσης: Εθνική Φρουρά | Ανακοίνωση αποτελεσμάτων για έφεδρους αξιωματικούς

Ο Αρχηγός της Εθνικής Φρουράς, Αντιστράτηγος Δημόκριτος Ζερβάκης και η Ιεραρχία του ΓΕΕΦ, στο πλαίσιο των επισκέψεων τους, σε διάφορα Στρατόπεδα, οι οποίες θα συνεχιστούν και τις επόμενες ημέρες, καλωσόρισαν τους νέους οπλίτες και τους διαβεβαίωσαν ότι οι Διοικητές τους και το σύνολο του προσωπικού των Μονάδων, θα τους βοηθήσουν να ενταχθούν κατά τον καλύτερο τρόπο στην οικογένεια της ΕΦ. 

Τους κάλεσαν δε να αξιοποιήσουν στο μέγιστο τις γνώσεις που τους μεταφέρουν οι εκπαιδευτές τους, ώστε να καταστούν σωστοί και φιλότιμοι στρατιώτες, έτοιμοι να θέσουν εαυτό στη διάθεση της Πατρίδας.   

Διαβάστε επίσης: Προαγωγές Αξιωματικών – Υπαξιωματικών | Αναλυτικά οι θέσεις και οι βαθμοί

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΕ NEWSLETTER

ΣΧΟΛΙΑ
[gs-fb-comments]
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΠΡΟΣΦΑΤΑ

Pin It on Pinterest

Share This