ΣΕΚΠΥ | Save The Date – Συνέδριο του ENDR με θέμα «SKILLS IN THE EU DEFENCE ECOSYSTEM»
Defence Redefined
Published on 11/07/2024 at 08:41

Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή σε συνεργασία με το Σύνδεσμο Ελλήνων Κατασκευαστών Αμυντικού Υλικού (ΣΕΚΠΥ) διοργανώνει το 2ο Ευρωπαϊκό Συνέδριο με θέμα «SKILLS IN THE EU DEFENCE ECOSYSTEM» στη Θεσσαλονίκη, Ελλάδα.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί υπό την αιγίδα του European Network of Defence-related Regions (ENDR), υπό τη διαχείριση της DG DEFIS της Ευρωπαϊκής Επιτροπής. Το Συνέδριο θα συμβάλει επίσης στον στόχο του ENDR να φέρει σε επαφή περιφερειακές αρχές και φορείς για να ανταλλάσσουν εμπειρίες και καλές πρακτικές για την οικοδόμηση στρατηγικών που σχετίζονται με την άμυνα και την πρόσβαση σε χρηματοδότηση της ΕΕ, ιδιαίτερα προς όφελος των Μικρο-Μεσαίων Επιχειρήσεων.

Η ημερήσια διάταξη του Συνεδρίου θα περιλαμβάνει χαιρετισμούς και βασικές ομιλίες (ενδεχομένως σε υπουργικό επίπεδο), συζητήσεις σε πάνελ, συνεδρίες με ειδικές θεματικές και δεξίωση δικτύωσης.

Το Συνέδριο θα δώσει την ευκαιρία σε συμμετέχοντες από διάφορους τομείς, όπως βιομηχανίες, ερευνητικά κέντρα αριστείας, ακαδημαϊκά ιδρύματα, κυβερνητικά στελέχη και προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων, να επικοινωνήσουν και να ανταλλάξουν εμπειρίες και βέλτιστες πρακτικές σχετικά με τις δεξιότητες στον αμυντικό τομέα.

Το συνέδριο θα πραγματοποιηθεί «δια ζώσης», στις 26-27 Νοεμβρίου 2024 στο Μέγαρο Μουσικής της Θεσσαλονίκη.

Περισσότερες πληροφορίες θα είναι διαθέσιμες εδώ σύντομα!

Διαβάστε επίσης: ΣΕΚΠΥ | Εντυπωσιακή εκδήλωση για την παρουσίαση της Ελληνικής Αμυντικής Βιομηχανίας στις Βρυξέλλες

NEWSLETTER SUBSCRIPTION

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

Pin It on Pinterest

Share This