Ελλάδα – Κύπρος – Αίγυπτος | Εκπαίδευση στελεχών στον εξομοιωτή Steel Beasts Pro
Defence Redefined
Published on 09/07/2024 at 11:00

Από 2 έως 4 Ιουλίου 2024 και στο πλαίσιο του Κοινού Σχεδίου Δράσης Ελλάδας – Κύπρου – Αιγύπτου έτους 2024, πραγματοποιήθηκε στο Κέντρο Εξομοιωτών (ΚΕΞ) στο Στρατόπεδο «ΥΠΛΓΟΥ (ΠΖ) ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΚΑΝΔΗΛΑΠΤΗ» στην Αλεξανδρούπολη,  εκπαίδευση 4 Υπαξιωματικών από την Ελλάδα, 4 Αξιωματικών από την Αίγυπτο, 2 Αξιωματικών και 2 Υπαξιωματικών από την Κύπρο.

Η εκπαίδευση περιέλαβε θέματα τακτικής χρησιμοποίησης του Ουλαμού Μέσων Αρμάτων (ΟΥΜΑ), στον εξομοιωτή χαμηλής εξομοίωσης «Steel Beasts Pro».

Το Steel Beasts Pro της esim Games, αποτελεί εξομειωτή ο οποίος χρησιμοποιείται από διάφορους στρατούς της Ευρώπης. Είναι διαθέσιμο σε διάφορες εκδόσεις, με ποικιλία επιλογών σε τεθωρακισμένα άρματα και οχήματα καθώς και σενάρια στα οποία μπορεί να εκπαιδευτεί το προσωπικό. Προσθήκες και αναβαθμίσεις μπορούν να γίνουν ανάλογα και με τις απαιτήσεις του χρήστη, όπως έγινε στην περίπτωση της Αυστρίας.

Ο στρατός της Αυστρίας χρησιμοποιεί το Steel Beasts Pro από το 2006. To 2011, λόγω ακριβώς της χρήσης του από τις Αυστριακές Ένοπλες Δυνάμεις η εταιρεία προχώρησε σε έκδοση με πρόγραμμα εκπαίδευσης για το Τεθωρακισμένο Όχημα Μάχης ULAN, για τα πληρώματα του Αυστριακού ΤΟΜΑ. Eίναι επίσης μέρος της εκπαίδευσης και στη Σχολή Πολέμου του Zwölfaxing.

Πηγή: ΓΕΣ, esim Games

Διαβάστε επίσης: Εθνική Φρουρά | Το 70 Τάγμα Μηχανικού για εκπαίδευση στις ΗΠΑ – Φωτογραφίες

NEWSLETTER SUBSCRIPTION

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

Pin It on Pinterest

Share This