ΓΕΕΦ | Τελετή Έναρξης Εκδηλώσεων για τα 60 Χρόνια από την Ίδρυση της Εθνικής Φρουράς
Defence Redefined
Published on 10/07/2024 at 08:29

Την Τρίτη 09 Ιουλίου 2024 πραγματοποιήθηκε στο Στρατηγείο του Γενικού Επιτελείου Εθνικής Φρουράς (ΓΕΕΦ), η τελετή αποκάλυψης της αφίσας που διακοσμεί την πρόσοψη του κτιρίου και είναι αφιερωμένη στα 60 Χρόνια από την ίδρυση της Εθνικής Φρουράς (ΕΦ). 

Τα αποκαλυπτήρια τέλεσε ο Υπουργός Άμυνας, κ. Βασίλης Πάλμας, και ο Αρχηγός της Εθνικής Φρουράς, Αντιστράτηγος Γεώργιος Τσιτσικώστας, παρουσία της Ιεραρχίας του Γενικού Επιτελείου Εθνικής Φρουράς και αντιπροσωπείας στελεχών. 

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, η τελετή σηματοδοτεί την έναρξη μιας σειράς εκδηλώσεων και δραστηριοτήτων εορταστικού χαρακτήρα που έχουν προγραμματιστεί να πραγματοποιηθούν σε όλες τις πόλεις της Κύπρου, για την συμπλήρωση των 60 χρόνων από την Ίδρυση της Εθνικής Φρουράς. 

Το πρόγραμμα των εορταστικών εκδηλώσεων περιλαμβάνει μεταξύ άλλων επίδειξη επιχειρησιακών δυνατοτήτων, μουσικές συναυλίες, αιμοδοσίες και εκθέσεις μουσειακού υλικού. Οι πλείστες εκδηλώσεις θα είναι ανοικτές για το κοινό και θα ανακοινώνονται λεπτομέρειες για τη διεξαγωγή τους.

Διαβάστε επίσης: Εθνική Φρουρά | Το 2024 καθορίζεται ως Έτος Υπαξιωματικού – Επαφές Αρχηγού ΓΕΕΦ με Υπαξιωματικούς

NEWSLETTER SUBSCRIPTION

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

Pin It on Pinterest

Share This