ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΣΧΕΣΕΙΣ

ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΣΧΕΣΕΙΣ

Άνοιγμα παραλιακού μετώπου των Βαρωσίων την Πέμπτη, ανακοίνωσαν Ερντογάν και Τατάρ – Φωτογραφία

Defence Redefined
Published on 06/10/2020 at 17:10

Το άνοιγμα του παραλιακού μετώπου των Βαρωσίων την ερχόμενη Πέμπτη, ανακοίνωσαν ο Τούρκος Πρόεδρος Ταγίπ Ερντογάν και ο “πρωθυπουργός” Ερσίν Τατάρ σε κοινή συνέντευξη Τύπου στην Άγκυρα, ενώ συνδέθηκαν μέσω τηλεδιάσκεψης με την περιοχή των Βαρωσίων όπου γίνονται οι προετοιμασίες.

Ο Τούρκος Πρόεδρος είπε ότι γνωρίζει πολύ καλά τη σημασία των Βαρωσίων. “Σε μια περίοδο κατά την οποία έχουν αυξηθεί οι επιθέσεις, αυτή η εξέλιξη έχει σημασία. Γνωρίζουμε ότι πολλοί θα ενοχληθούν, αλλά μέχρι σήμερα οι Τ/κ και εμείς κάναμε υπομονή χωρίς να έχουμε καμιά ανταπόκριση”, είπε ο Ταγίπ Ερντογάν και ευχήθηκε να ανοίξει αργότερα ολόκληρη η πόλη των Βαρωσίων.

Σύμφωνα με την εφημερίδα “ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟΣ” το κομμάτι της παραλίας που πρόκειται να δοθεί στο κοινό είναι μήκους 1,5 χιλιομέτρου και εκτείνεται ανάμεσα στο ξενοδοχείο Palm Beach και την παραλία που χρησιμοποιείται ήδη εδώ και χρόνια από τους αξιωματικούς του κατοχικού στρατού και τις οικογένειές τους.

Με πληροφορίες από: ΚΥΠΕ / Philenews

Διαβάστε επίσης: Πρόεδρος Αναστασιάδης | Ενημερωνει αρχηγούς κρατών για τουρκικές προκλήσεις και απειλές για εποικισμό Βαρωσίων

 

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΕ NEWSLETTER

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΠΡΟΣΦΑΤΑ

Pin It on Pinterest

Share This