ΑΜΥΝΑ

ΑΜΥΝΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Υπουργείο Άμυνας | Ξεκίνησε η Διαδικτυακή Έκθεση για τα προγράμματα σπουδών των Κυπριακών Πανεπιστημίων
Defence Redefined
Published on 26/03/2021 at 16:17

Ξεκινάει σήμερα, η Διαδικτυακή Έκθεση από το Υπουργείο Άμυνας σχετικά με τα προγράμματα σπουδών των Κυπριακών Πανεπιστημίων.

Στον χαιρετισμό του, ο Υπουργός Άμυνας, Χαράλαμπος Πετρίδης, ανέφερε ότι: “Με ιδιαίτερη χαρά, διοργανώνουμε για πρώτη φορά ως Υπουργείο Άμυνας διαδικτυακή έκθεση παρουσίασης των προγραμμάτων σπουδών που προσφέρουν τα κυπριακά πανεπιστήμια”.

Κατανοώντας τη σημασία της επαγγελματικής αποκατάστασης των νέων, το ΥΠΑΜ ανέλαβε φέτος λόγω των περιοριστικών μέτρων, την πραγματοποίηση τρισδιάστατης διαδικτυακής έκθεσης, στην οποία τα πανεπιστήμια της χώρας μας θα εκθέσουν σε ειδικά διαμορφωμένα εικονικά περίπτερα, το υλικό και τα προγράμματα σπουδών τους.

Ο κάθε υποψήφιος σπουδαστής θα έχει τη δυνατότητα να περιηγηθεί μέσα στον εικονικό χώρο της έκθεσης και να συνομιλήσει με εκπροσώπους των πανεπιστημίων σε πραγματικό χρόνο. Η διαδικτυακή έκθεση η οποία έχει ως στόχο την ενημέρωση των εθνοφρουρών, των στελεχών και γενικότερα του προσωπικού της Εθνικής Φρουράς, είναι ανοιχτή και για το κοινό.

“Ευελπιστούμε ότι, η ευκαιρία αυτή θα βοηθήσει τους νέους μας στην επιλογή του κατάλληλου κλάδου σπουδών, ώστε να επιτύχουν τους στόχους και να εκπληρώσουν τα όνειρά τους”, ανέφερε ο Υπουργός Άμυνας.

Web: https://mod.gov.cy/cyunifair2021/ 

Android app: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.mod.cyunifair2021 

iOS app: https://apps.apple.com/us/app/cyunifair-2021/id1558641155 

Διαβάστε επίσης: ERN | Εξομοιωτές πυραύλων MILAN, ΠΑΟ και λογισμικό βολής όλμων ανάμεσα στα εκθέματα του Υπουργείου Άμυνας – VIDEO

 

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΕ NEWSLETTER

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΠΡΟΣΦΑΤΑ

Pin It on Pinterest

Share This