ΑΜΥΝΑ

ΑΜΥΝΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Υπουργείο Άμυνας | Ανακοίνωση για τους Υποψήφιους/ες για τις Στρατιωτικές Σχολές
Defence Redefined
Published on 05/05/2020 at 13:21

Το Υπουργείο Άμυνας σε ανακοίνωση του, ενημερώνει ότι οι υποψήφιοι/ες για συμμετοχή στις Παγκύπριες Εξετάσεις για διεκδίκηση θέσης στα Ανώτατα Στρατιωτικά Εκπαιδευτικά Ιδρύματα και στις Ανώτερες Στρατιωτικές Σχολές Υπαξιωματικών της Ελλάδας θα πρέπει μέχρι τις 13 Μαΐου  2020 να προβούν στις πιο κάτω Υγειονομικές Εξετάσεις.

 Οι εξετάσεις μπορούν να γίνουν, είτε σε Κρατικό Νοσοκομείο, είτε σε ιδιωτική κλινική ή Εργαστήριο (το Δελτίο Υγείας δεν είναι αποδεκτό) και θα τις προσκομίσουν κατά την Υγειονομική Εξέταση που θα πραγματοποιηθεί στο 106 ΣΝΕ(ΒΜΗ) Β. ΚΑΠΟΤΑ, στην Αγλαντζιά σε ημερομηνία που θα ανακοινωθεί αργότερα στην ιστοσελίδα του Υπουργείου.

Σημειώνεται πως τα δικαιολογητικά που υποβλήθηκαν μέχρι 12 Μαρτίου, δεν χρειάζεται να υποβληθούν ξανά. Επιπλέον τυχόν υγειονομικές εξετάσεις που έγιναν στην προηγούμενη καθοριζόμενη περίοδο των 45 ημερών και η οποία έληγε στις 30 Απριλίου, θα γίνουν αποδεκτές.

Πατήστε εδώ για να δείτε την ανακοίνωση.

Διαβάστε επίσης: Εθνική Φρουρά και COVID-19 | Η αποτίμηση της κατάστασης και το πλάνο κατάταξης των νεοσυλλέκτων της 2020 ΕΣΣΟ

 

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΠΡΟΣΦΑΤΑ

Pin It on Pinterest

Share This