ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΣΧΕΣΕΙΣ

ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΣΧΕΣΕΙΣ

Τζεμ Γκιουρντενίζ | Λάθος να εκληφθεί να δήλωσή μας ως «έκκληση για πραξικόπημα»

Defence Redefined
Published on 05/04/2021 at 16:30

Είναι λάθος να εκληφθεί η ανακοίνωση μας ως ‘έκκληση για πραξικόπημα’, δήλωσε ο «πατέρας» της Γαλάζιας Πατρίδας, Τζεμ Γκιουρντενίζ, ο οποίος είναι ένας εκ των 104 αποστράτων ναυάρχων που υπέγραψαν τη δήλωση για το Μοντρέ.

Σε δήλωσή του στην τουρκική αντιπολιτευτική εφημερίδα Τζουμχουριέτ πριν τη σύλληψή του, ο Τζεμ Γκιουρντενίζ δήλωσε πως “η δήλωση έγινε για να προστατεύσουμε τα συμφέροντα της Τουρκίας και της Γαλάζιας Πατρίδας”. “Αυτό που έγινε είναι μια ανακοίνωση, είναι λάθος  να εκληφθεί ως ’έκκληση για πραξικόπημα’. Εμείς είμαστε άτομα που μπήκαμε στη φυλακή από την πόλωση που είχε προκληθεί από την FETO. Στόχος μας είναι να προστατέψουμε την Γαλάζια Πατρίδα”, ανέφερε.

Ο Τζεμ Γκιουρντενίζ ανέφερε ότι οι συζητήσεις για το Μοντρέ και η φωτογραφία του ένστολου των δυνάμεων του Ναυτικού με σαρίκι σε τεκκέ που είχε κυκλοφορήσει του είχε προκαλέσει θλίψη. Ανέφερε ότι η υπογραφή του σε ένα κείμενο αποτελεί μέρος της ελευθερίας της έκφρασής του. 

Διαβάστε επίσης: Τουρκία | Νέα δήλωση 46 αποστράτων ναυάρχων, η κρίση διευρύνεται

Πηγή: ΚΥΠΕ

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΕ NEWSLETTER

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
COCKERILL 3105 | Ο ιδιαίτερος πύργος της Βελγικής εταιρείας για Leopard 1 στην έκθεση EUROSATORY 2022

COCKERILL 3105 | Ο ιδιαίτερος πύργος της Βελγικής εταιρείας για Leopard 1 στην έκθεση EUROSATORY 2022

Στην διεθνή έκθεση άμυνας και ασφάλειας EUROSATORY 2022 στο Παρίσι, η ομάδα της DEFENCE ReDEFiNED είχε την ευκαιρία να δει μεταξύ πολυάριθμων εκθεμάτων άρμα Leopard 1 το οποίο ήταν αναβαθμισμένο με τον πύργο COCKERILL 3105…

Pin It on Pinterest

Share This