ΘΕΜΑΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ

ΘΕΜΑΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ

Σ.Α.Κ. | Ψηφίστηκαν οι κανονισμοί για την ανέλιξη των Αστυνομικών, Πυροσβεστών και Ειδικών Αστυφυλάκων
Defence Redefined
Published on 31/07/2020 at 15:28

Την ικανοποίηση του εκφράζει ο Σύνδεσμος Αστυνομίας Κύπρου (Σ.Α.Κ.) για την ψήφιση από την Ολομέλεια της Βουλής των σχετικών Τροποποιητικών Κανονισμών για το θέμα της επιταχυνόμενης ανέλιξης των Αστυνομικών, των Πυροσβεστών και των Ειδικών Αστυφυλάκων .

Αυτούσια η ανακοίνωση του Σ.Α.Κ: 

Ο Σύνδεσμος Αστυνομίας Κύπρου (Σ.Α.Κ.) επιθυμεί να αναφερθεί στο θέμα της επιταχυνόμενης ανέλιξης των Αστυνομικών, των Πυροσβεστών και των Ειδικών Αστυφυλάκων, εντός των αντίστοιχων συνδυασμένων κλιμάκων τους και να ανακοινώσει ότι το θέμα έχει αίσια οδηγηθεί σε οριστική ρύθμιση μετά τη ψήφιση σήμερα από την Ολομέλεια της Βουλής των σχετικών Τροποποιητικών Κανονισμών.

΄Οπως έχουμε επαναδιακηρύξει το ζωτικό αυτό θέμα που αναδείχθηκε και διεκδικήθηκε από τον Σ.Α.Κ. με αποτέλεσμα την επίτευξη σχετικής συμφωνίας έχει σήμερα οριστικά επιλυθεί γι’ αυτό και ο Σύνδεσμος εκφράζει την ικανοποίησή του και την ευαρέσκειά του προς όλους τους εμπλεκομένους. 

Ο Σ.Α.Κ. επιθυμεί να εκφράσει παράλληλα τις θερμές του ευχαριστίες στα επηρεαζόμενα μέλη του για την υπομονή, την κατανόηση και την υπεύθυνη στάση που επέδειξαν, προϋποθέσεις που έχουν επενεργήσει θετικά στην όλη προσπάθεια που κατέβαλε ο Σύνδεσμος έτσι ώστε η συμφωνία που επιτεύχθηκε εδώ και τρία σχεδόν χρόνια να μπορεί να τύχει έμπρακτης και απρόσκοπτης υλοποίησης, με αναδρομική εφαρμογή των προνοιών της.

Καταλήγοντας, ο Σύνδεσμος καλεί όλα τα μέλη του να παραμείνουν συστρατευμένα γύρω από την εκλελεγμένη ηγεσία τους και να πυκνώσουμε τις γραμμές του Συνδέσμου έτσι ώστε με τη στήριξη και της ΠΑ.ΣΥ.Δ.Υ. να διεκδικήσουμε αποτελεσματικά τα δίκαια και χρονίζοντα αιτήματά μας, με κυριότερο το ζήτημα της επιβαλλόμενης ευρύτερης αναδιάρθρωσης και αναβάθμισης σε όλο το φάσμα της δομής μας, κωφεύοντας στις σειρήνες των όποιων νεοφανών ‘δήθεν προασπιστών’ των συμφερόντων και δικαιωμάτων μας.

Διαβάστε επίσης: Προσπάθειες από Σύνδεσμο Αστυνομίας για επίλυση του θέματος ανέλιξης προσωπικού

 

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΠΡΟΣΦΑΤΑ

Pin It on Pinterest

Share This