Συνελήφθη 21χρονος μοτοσικλετιστής με πιστόλι
Defence Redefined
Published on 22/03/2023 at 12:55

Μέλος της Αστυνομίας, ενώ βρισκόταν την Τρίτη το απόγευμα σε μηχανοκίνητη περιπολία (με υπηρεσιακή μοτοσικλέτα), στη λεωφόρο Σπύρου Κυπριανού στη Λεμεσό, εντόπισε μοτοσικλέτα μεγάλου κυβισμού, η οποία δεν έφερε πινακίδες εγγραφής. 

Το μέλος της Τροχαίας Λεμεσού, προσέγγισε τον μοτοσικλετιστή, στον οποίο έκανε σήμα για να σταματήσει για έλεγχο. Ο οδηγός της μοτοσικλέτας δεν συμμορφώθηκε με τις οδηγίες του μέλους της Αστυνομίας και ανέπτυξε ιλιγγιώδη ταχύτητα για να διαφύγει.

Στην προσπάθεια του να διαφύγει, εισήλθε στον οδό Γεώργιου Αβέρωφ, όπου συγκρούστηκε με προπορευόμενο αυτοκίνητο, με αποτέλεσμα να εκτιναχθεί από τη μοτοσικλέτα και να χτυπήσει πάνω σε αυτοκίνητο, που ερχόταν από την αντίθετη κατεύθυνση.

Στη συνέχεια ο οδηγός της μοτοσικλέτας τράπηκε σε φυγή πεζός, ενώ την ίδια ώρα μέλος της Αστυνομίας τον ακολούθησε επίσης πεζό. Σε κάποια στιγμή, το πιο πάνω πρόσωπο, αφαίρεσε το σακίδιο που είχε στην πλάτη του και ανέσυρε ένα πιστόλι.

Το εν λόγω πρόσωπο τελικά κατάφερε να διαφύγει, ενώ μετά από εξετάσεις που ακολούθησαν διαπιστώθηκε, ότι οδηγός της μοτοσικλέτας ήταν νεαρός άντρας ηλικίας 21 ετών. Εναντίον του 21χρονου εκδόθηκε δικαστικό ένταλμα και συνελήφθη για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Ο 21χρονος οδηγήθηκε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού, το οποίο εξέδωσε διάταγμα διήμερης κράτησής του. Το ΤΑΕ Λεμεσού σε συνεργασία με την Τροχαία Λεμεσού συνεχίζουν τις εξετάσεις.

Πηγή: Αστυνομία Κύπρου

Διαβάστε επίσης: Αστυνομία Κύπρου | Εντοπίστηκε σε κρύπτη οπλισμός οξειδωμένος σε μη λειτουργήσιμη κατάσταση – Φωτογραφίες

NEWSLETTER SUBSCRIPTION

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

Pin It on Pinterest

Share This