ΑΣΦΑΛΕΙΑ

ΑΣΦΑΛΕΙΑ

Στο «Πουρνάρα» μεταφέρθηκαν οι 64 άτυποι μετανάστες που έφτασαν στη Λάρνακα
Defence Redefined
Published on 12/05/2021 at 08:23

Στο Κέντρο Προσωρινής Φιλοξενίας Μεταναστών «Πουρνάρα» στην Κοκκινοτριμιθιά μεταφέρθηκαν οι 64 άτυποι μετανάστες, μεταξύ των οποίων και 21 ανήλικα παιδιά, που έφτασαν χθες το απόγευμα με ξύλινη βάρκα στη θαλάσσια περιοχή της Λάρνακας.

Σύμφωνα με το Γραφείο Τύπου του Αρχηγείου Αστυνομίας γύρω στις 15.30 της Τρίτης εντοπίστηκε ξύλινη βάρκα μήκους 10 περίπου μέτρων να πλέει σε απόσταση τριών ναυτικών μιλίων ανοικτά της θαλάσσιας περιοχής της Λάρνακας.

Στη βάρκα, η οποία εισήλθε γύρω στις 15.50, στη περιοχή του ψαρολίμανου στη Λάρνακα, επέβαιναν 64 άτυποι μετανάστες και πιο συγκεκριμένα 21 ανήλικα παιδιά, 10 γυναίκες και 33 άνδρες, όλοι Συριακής καταγωγής εκτός από ένα άτομο, ηλικίας 43 ετών, που κατάγεται από το Λίβανο.

Στην περιοχή μετέβησαν μέλη της Αστυνομίας, της Πολιτικής Άμυνας και του Τμήματος Αλλοδαπών και Μετανάστευσης για περαιτέρω εξετάσεις και έρευνες από τις οποίες διαπιστώθηκε ότι η βάρκα φαίνεται να απέπλευσε από τη Συρία.

Η Αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη του 43χρονου από το Λίβανο αφού επέδειξε έγγραφο ως ταυτότητα που τελικά αποδείχθηκε ότι δεν του ανήκε και εναντίον του διερευνώνται τα αδικήματα της πλαστοπροσωπίας και της υπόδειξης άλλου εγγράφου. 

Μετά τη λήψη των στοιχείων των άτυπων μεταναστών, αργά χθες βράδυ μεταφέρθηκαν με τη συνοδεία Αστυνομίας, στο Κέντρο Προσωρινής Φιλοξενίας Μεταναστών «Πουρνάρα» στην Κοκκινοτριμιθιά.

Διαβάστε επίσης: Άφιξη δεκαοκτώ μεταναστών στην περιοχή Κάτω Πύργου Τηλλυρίας

Πηγή: ΚΥΠΕ

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΕ NEWSLETTER

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
Αλεξιπτωτιστές | Απονομή διακριτικών σε οπλίτες θητείας και σπουδαστές παραγωγικών σχολών – VIDEO και Φωτογραφίες

Αλεξιπτωτιστές | Απονομή διακριτικών σε οπλίτες θητείας και σπουδαστές παραγωγικών σχολών – VIDEO και Φωτογραφίες

Πραγματοποιήθηκε η τελετή απονομής πτυχίων και διακριτικών πτερύγων Αλεξιπτωτιστή στατικού ιμάντα σε σπουδαστές στρατιωτικών σχολών και νεοσύλλεκτους καταδρομείς…

Αμερικανικές αντιδράσεις για ενδεχόμενη προμήθεια επιπλέον S-400 από την Τουρκία

Αμερικανικές αντιδράσεις για ενδεχόμενη προμήθεια επιπλέον S-400 από την Τουρκία

Αντιδράσεις προκάλεσε στο Αμερικανικό πολιτικό σύστημα, το δημοσίευμα του Ρωσικού ειδησεογραφικού πρακτορείου TASS όπου αναφέρεται πως η Τουρκία ετοιμάζεται να υπογράψει νέα συμφωνία με τη Ρωσία…

Pin It on Pinterest

Share This