Ουκρανία | Τραυματισμός Έλληνα στρατιώτη σε ενέδρα – Πολυτραυματίας και νοσηλεύεται στο στρατιωτικό νοσοκομείο του Κιέβου
Defence Redefined
Published on 24/04/2023 at 13:51

Στο Στρατιωτικό Νοσοκομείο του Κιέβου νοσηλεύεται ένας Έλληνας στρατιώτης, πατέρας ενός παιδιού, που πολεμά εδώ και περίπου 6 μήνες στην Ουκρανία. 

Όπως μετέδωσε ο ΣΚΑΪ, ο Έλληνας στρατιώτης,  ο οποίος έχει διπλή υπηκοότητα και ελληνική ταυτότητα, βρίσκεται ανάμεσα στην ομάδα Ουκρανών, οι οποίοι πολεμούν στην Μπαχμούτ.

Ο Έλληνας στρατιώτης συμμετείχε στις μάχες του Μπαχμούτ την οποία προσπαθούν να περικυκλώσουν οι ρωσικές δυνάμεις. Από τους 10 στρατιώτες της ομάδας, επέζησαν μόλις οι 3.

Ο Έλληνας στρατιώτης, ο οποίος είναι πολυτραυματίας, νοσηλεύεται στο Στρατιωτικό Νοσοκομείου του Κιέβου και υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση, ενώ οι γιατροί κατάφεραν να σώσουν δύο δάχτυλα του.

Με πληροφορίες από: ΣΚΑΙ

Διαβάστε επίσης: Η Wagner σε επαφή με την Τουρκία για εξοπλισμούς – Τι αποκαλύπτουν τα έγγραφα του Πενταγώνου

NEWSLETTER SUBSCRIPTION

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ
29 Μαΐου 1453 | Το ισοζύγιο ισχύος Βυζαντινών και Οθωμανών – Ο Ελληνισμός τιμά και αγωνίζεται

29 Μαΐου 1453 | Το ισοζύγιο ισχύος Βυζαντινών και Οθωμανών – Ο Ελληνισμός τιμά και αγωνίζεται

Το να σου παραδώσω την Πόλη ούτε δικό μου δικαίωμα είναι ούτε κανενός άλλου από τους κατοίκους της, γιατί όλοι με μια ψυχή προτιμούμε να πεθάνουμε με τη θέλησή μας και δε λυπόμαστε για τη ζωή μας…

Pin It on Pinterest

Share This