ΘΕΜΑΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ

ΘΕΜΑΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ

Ορκωμοσίες Μονίμων Λοχιών, Σμηνιών και Νέων Κελευστών | Αρκετοί Κύπριοι ανάμεσα τους | Φωτογραφίες
Defence Redefined
Published on 23/07/2020 at 13:49

Τελέστηκαν οι ορκωμοσίες των Μονίμων Λοχιών, Σμηνιών και Νέων Κελευστών του Στρατού Ξηράς, της Πολεμικής Αεροπορίας και του Πολεμικού Ναυτικού. 

Συγκεκριμένα στις 9 Ιουλίου 2020, πραγματοποιήθηκε η ορκωμοσία των νέων Σμηνιών της 1ης Σειράς της Σχολής Μονίμων Υπαξιωματικών Αεροπορίας (ΣΜΥΑ), στην Αεροπορική Βάση Δεκέλειας.

Συνολικά ορκίστηκαν εκατόν ογδόντα οκτώ (188) Σμηνίες, από τους οποίους εκατόν εβδομήντα έξι (176) από την Ελλάδα και δώδεκα (12) από την Κύπρο.

Διαβάστε επίσης: Ονομασία Νέων Ανθυποσμηναγών της Πολεμικής Αεροπορίας | Φωτογραφίες

Την Παρασκευή 17 Ιουλίου 2020, πραγματοποιήθηκε στην Σχολη Μονίμων Υπαξιωματικών στα Τρίκαλα, η τελετή αποφοίτησης και ορκωμοσίας των νέων Μονίμων Λοχιών Τάξης 2020 «Ανθυπασπιστή (ΠΖ) Ιωάννη Παλαιοκαστρίτη», παρουσία του Αρχηγού του Γενικού Επιτελείου Στρατού, Αντιστρατήγου Χαράλαμπου Λαλούση, ο οποίος και απένειμε τα πτυχία στους ορκισθέντες.

Συνολικά ορκίστηκαν 150 Μόνιμοι Λοχίες, εκ των οποίων 131 από την Ελλάδα και 19 από την Κύπρο.

Διαβάστε επίσης: Εικόνες από την τελετή διαβεβαίωσης των νέων Aξιωματικών | Φωτογραφίες

Τη Δευτέρα 20 Ιουλίου 2020, πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις της Σχολής Μονίμων Υπαξιωματικών Ναυτικού (ΣΜΥΝ) στο Ναυτικό Οχυρό Σκαραμαγκά, η τελετή ορκωμοσίας των Νέων Κελευστών της 38ης Εκπαιδευτικής Σειράς του Πολεμικού Ναυτικού.

Ορκίστηκαν συνολικά ογδόντα δύο (82) Κελευστές διαφόρων ειδικοτήτων εκ των οποίων δέκα (10) από την Κύπρο και δύο (2) από τη Γεωργία.

Διαβάστε επίσης: Έλαβαν τα ξίφη τους 43 Σημαιοφόροι του Πολεμικού Ναυτικού – Επτά Κύπριοι ανάμεσα τους | Φωτογραφίες

 

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΠΡΟΣΦΑΤΑ

Pin It on Pinterest

Share This