ΑΜΥΝΑ

ΑΜΥΝΑ

ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΙ

Ολλανδία | Εκσυγχρονισμός του στόλου των τεθωρακισμένων με APS “Iron Fist” και COAPS – VIDEO
Defence Redefined
Published on 08/02/2021 at 18:27

Συμβόλαιο 82 εκατομμυρίων δολαρίων για την Elbit Systems για προμήθεια ενεργών συστημάτων προστασίας (APS) και ηλεκτρο-οπτικά συστήματα στην Ολλανδία

Η Elbit Systems Ltd. ανακοίνωσε χθες ότι ανέλαβε συμβόλαιο 82 εκατομμυρίων δολαρίων από την BAE Systems Hägglunds AB  για να προμηθεύσει τον Βασιλικό Ολλανδικό Στρατό (“RNLA”) με Ενεργά Συστήματα Προστασίας (“APS”) και ηλεκτρο-οπτικά διοικητικά συστήματα. Το συμβόλαιο θα εκτελεστεί σε περίοδο τεσσερισήμισι ετών.

Διαβάστε επίσης: Αυστραλία | Η ομάδα υπό την ηγεσία της Hanwha Defense παρουσιάζει το ΤΟΜΑ AS21 Redback – VIDEO

Σύμφωνα με την σύμβαση και το πλαίσιο του προγράμματος εκσυγχρονισμού με επικεφαλής την BAE Systems Hägglunds, η Elbit Systems θα εξοπλίσει τα τεθωρακισμένα οχήματα CV90 του RNLA με το ενεργό σύστημα προστασίας, Iron Fist APS και με το σύστημα Commander Open Architecture Panoramic Sights (“COAPS”). Το Iron Fist είναι ένα ελαφρύ σύστημα που χρησιμοποιεί οπτικούς αισθητήρες, ραντάρ παρακολούθησης, εκτοξευτές και πυρομαχικά αντιμέτρων για να εξολοθρεύσει τις απειλές σε ασφαλή απόσταση, με αμελητέα υπολειμματική διείσδυση. Το COAPS είναι ένα αρθρωτό διπλό-αξονικό σταθεροποιημένο σύστημα που διευκολύνει τον υπολογισμό του ελέγχου πυρός και την εμπλοκή στόχων σε μεγάλη εμβέλεια σε μέρα και νύχτα, τόσο σε στάσιμη όσο και σε κινητή κατάσταση.

Βίντεο για το ενεργό σύστημα προστασίας “Iron Fist” 

Ο Yehuda Vered, Γενικός Διευθυντής της Elbit Systems Land, δήλωσε: «Είμαστε ικανοποιημένοι που έχουμε την ευκαιρία να συνεργαστούμε με την BAE Systems Hägglunds και να υποστηρίξουμε αυτό το σημαντικό πρόγραμμα εκσυγχρονισμού του RNLA.»

Βίντεο για το COAPS  

Με πληροφορίες από: elbitsystems.com

Διαβάστε επίσης:

Σύστημα αυτοπροστασίας “Trophy” | Το σύστημα που καθιστά πλέον τα Abrams “άτρωτα” – Φωτογραφίες & VIDEO

ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΙ

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΕ NEWSLETTER

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΠΡΟΣΦΑΤΑ

Pin It on Pinterest

Share This