ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΣΧΕΣΕΙΣ

ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΣΧΕΣΕΙΣ

Οι ένοπλες δυνάμεις της Τουρκίας δεν επηρεάζονται από τις κυρώσεις ΗΠΑ, υποστηρίζει ο Ισμαήλ Ντεμίρ
Defence Redefined
Published on 17/12/2020 at 16:24

Οι ένοπλες δυνάμεις της Τουρκίας δεν επηρεάζονται από κυρώσεις των ΗΠΑ, υποστήριξε ο Πρόεδρος της Διεύθυνσης Αμυντικής Βιομηχανίας της Τουρκίας.

Σε δηλώσεις του στο ειδησεογραφικό πρακτορείο Ανατολού, ο Ισμαήλ Ντεμίρ είπε ότι “σε όλη τη διάρθρωση, δηλαδή το Υπουργείο Άμυνας, οι ένοπλες, δυνάμεις, οι δυνάμεις ασφαλείας, δεν μπορούν να επηρεαστούν από αυτές τις κυρώσεις επειδή εμείς που είμαστε στόχοι ως Διεύθυνση Αμυντικής Βιομηχανίας δεν έχουμε τίποτα να αγοράσουμε απευθείας από τις ΗΠΑ ούτε έχουμε συνυπογράψει οποιασδήποτε σύμβασης με τις ΗΠΑ”.

“Υπάρχει επίσης ρήτρα που αναφέρει ότι αυτές οι κυρώσεις δεν θα επηρεάσουν τις συμβάσεις που έχουν υπογραφεί έως σήμερα μέχρι αυτή την ημερομηνία”, ανέφερε.

Ο Ισμαήλ Ντεμίρ είπε ότι “η Διεύθυνση Αμυντικής Βιομηχανίας δεν είναι μια μονάδα που προβαίνει σε προμήθειες. Προτεραιότητά μας είναι η διαχείριση έργων”.

Διαβάστε επίσης: Μενέντεζ | “Δεν με προβληματίζουν καθόλου οι απειλές της Τουρκίας, οποιαδήποτε απάντηση θα στραφεί εναντίον τους”

Πηγή: ΚΥΠΕ

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΕ NEWSLETTER

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
Επίσκεψη ΥΠΑΜ στη Σερβία | Αμοιβαίο ενδιαφέρον για εξοπλισμούς – Στήριξη σε ζητήματα εδαφικής ακεραιότητας

Επίσκεψη ΥΠΑΜ στη Σερβία | Αμοιβαίο ενδιαφέρον για εξοπλισμούς – Στήριξη σε ζητήματα εδαφικής ακεραιότητας

Μεταξύ των ζητημάτων που συζητήθηκαν μεταξύ των δύο ΥΠΑΜ, ήταν το ενδιαφέρον την Κύπρου για οπλικά συστήματα της Σερβικής αμυντικής βιομηχανίας αλλά και το ενδιαφέρον της Σερβίας για συστήματα που κατέχει η Κύπρος…

Pin It on Pinterest

Share This