ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΣΧΕΣΕΙΣ

ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΣΧΕΣΕΙΣ

Νέα Υόρκη | Νεκροί Εθνοφρουροί μετά από πτώση ελικοπτέρου Black Hawk – Φωτογραφίες
Defence Redefined
Published on 21/01/2021 at 09:23

Τρεις αμερικανοί στρατιώτες της Εθνοφρουράς της Νέας Υόρκης σκοτώθηκαν την Τετάρτη το βράδυ όταν ελικόπτερο τύπου Sikorsky UH-60 Black Hawk, συνετρίβει ενώ ήταν σε εκπαιδευτική αποστολή, στην Νέας Υόρκης, σύμφωνα με το Κρατικό Τμήμα Στρατιωτικών και Ναυτικών Υποθέσεων της Νέας Υόρκης.

Διαβάστε επίσης: Κολομβία | Τουλάχιστον 9 νεκροί στη συντριβή ελικοπτέρου Black Hawk στη ζούγκλα

Η πτώση του ελικοπτέρου συνέβη στο Μεντόν, περίπου 17 μίλια νότια του Ρότσεστερ, δήλωσε το Γραφείο του Σερίφη του Νομού Μονρόε.

Αρκετές κλήσεις για ελικόπτερο που βρίσκονται σε κίνδυνο έγιναν περίπου στις 6:30 μ.μ., δήλωσε ο Σερίφης, Τοντ Κ. Μπάξτερ σε συνέντευξη Τύπου.

“Σύμφωνα με τις αναφορές του 911 … υπήρχαν κλήσεις για ήχους κινητήρα και ότι το αεροσκάφος πετούσε πολύ χαμηλά, πολύ χαμηλότερα από το κανονικό”, δήλωσε ο Μπάξτερ.

Διαβάστε επίσης: Τουρκικό ελικόπτερο κατέπεσε στα τουρκοϊρακινά σύνορα | VIDEO

Οι πρώτοι ανταποκριτές έφτασαν στο σημείο και βρήκαν το ελικόπτερο να φλέγεται. Το ελικόπτερο εκτελούσε εκπαιδευτικές αποστολές MEDEVAC (Medical evacuation)  και το περιστατικό βρίσκεται υπό διερεύνηση. “Χάσαμε τρεις γενναίους Αμερικανούς σήμερα στην υπηρεσία της χώρας μας”, δήλωσε ο Μπάξτερ.

Το ελικόπτερο UH-60, το οποίο χρησιμοποιείται από τον αμερικανικό στρατό για πάνω από 40 χρόνια, αναλαμβάνει αρκετές αποστολές, όπως αεροπορικές επιθέσεις και MEDEVAC. Το πλήρωμά του αποτελείται συνήθως από έναν κυβερνητη, συγκυβερνήτη και τον αρχηγό του πληρώματος.

Διαβάστε επίσης: ΕΚΤΑΚΤΟ| Πτώση ελικοπτέρου Νατοϊκής δύναμης

Με πληροφορίες από: CNN / Business Insider

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΕ NEWSLETTER

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
COCKERILL 3105 | Ο ιδιαίτερος πύργος της Βελγικής εταιρείας για Leopard 1 στην έκθεση EUROSATORY 2022

COCKERILL 3105 | Ο ιδιαίτερος πύργος της Βελγικής εταιρείας για Leopard 1 στην έκθεση EUROSATORY 2022

Στην διεθνή έκθεση άμυνας και ασφάλειας EUROSATORY 2022 στο Παρίσι, η ομάδα της DEFENCE ReDEFiNED είχε την ευκαιρία να δει μεταξύ πολυάριθμων εκθεμάτων άρμα Leopard 1 το οποίο ήταν αναβαθμισμένο με τον πύργο COCKERILL 3105…

Pin It on Pinterest

Share This