ΛΟΚ | Πορεία-βολή 50 χλμ με πλήρη φόρτο – Φωτογραφίες
Defence Redefined
Published on 22/05/2022 at 17:30

Το ΓΕΕΦ δημοσιοποίησε φωτογραφίες από την ΤΑΜΣ «ΔΡΟΜΕΑΣ» της Διοίκησης Καταδρομών, μιας άσκησης που διαχρονικά καταδεικνύει το υψηλό επίπεδο των Καταδρομέων.

Συγκεκριμένα, από 17 έως 20 Μάϊου 2022, στο πλαίσιο της αναβάθμισης του επίπεδου μαχητικής ικανότητας του προσωπικού των Μονάδων Καταδρομών, η Διοίκηση Καταδρομών (ΔΚΔ) οργάνωσε και εκτέλεσε Τακτική Άσκηση Μετά Στρατευμάτων (ΤΑΜΣ) «ΔΡΟΜΕΑΣ».

Το σενάριο της άσκησης αφορούσε στην πραγματοποίηση πορείας 50 χιλιομέτρων με πλήρη φόρτο μαχητού και την εκτέλεση βολής μάχης πριν και μετά από την πορεία με το διαθέσιμο ατομικό οπλισμό των Καταδρομέων. Στις φωτογραφίες που δημοσιοποίησε το ΓΕΕΦ διακρίνονται τυφέκια Tavor X95.

Η άσκηση, κατέδειξε το υψηλό επίπεδο ετοιμότητας και επιχειρησιακής εκπαίδευσης του προσωπικού της Διοίκησης Καταδρομών, καθώς επίσης και το υψηλό ηθικό και επαγγελματισμό του.

Πηγή: ΓΕΕΦ

Διαβάστε επίσης: ΛΟΚ | Οι καταδρομείς της Εθνικής Φρουράς εκπαιδεύονται στα χιόνια

NEWSLETTER SUBSCRIPTION

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ
Εναέρια μέσα στη μάχη για κατάσβεση της πυρκαγιάς στην Κορακιά Κρανιδίου

Εναέρια μέσα στη μάχη για κατάσβεση της πυρκαγιάς στην Κορακιά Κρανιδίου

Δύο πυροσβεστικά αεροπλάνα και ένα ελικόπτερο πραγματοποιούν, από νωρίς σήμερα το πρωί, ρίψεις νερού στο μέτωπο της φωτιάς, που εκδηλώθηκε χθες σε δασική έκταση στην περιοχή, Κορακιά, Κρανιδίου στην Αργολίδα…

Pin It on Pinterest

Share This