MULTIMEDIA CORNER

MULTIMEDIA
CORNER

Κύπρος | Ιερείς έκαναν βολές με στρατιωτικά όπλα – Φωτογραφίες
Defence Redefined
Published on 10/02/2022 at 12:05

Αίσθηση έχουν προκαλέσει στην Κύπρο οι εικόνες ένοπλων ρασοφόρων Ορθοδόξων ιερέων σε πεδίο βολής στην Κύπρο, να δοκιμάζουν τις ικανότητες τους στη χρήση στρατιωτικών τυφεκίων.

Σύμφωνα με το site της Ι. Μητρόπολης Κωνσταντίας και Αμμοχώστου, στο πλαίσιο της καλής συνεργασίας της 7ης Μ/Κ ΤΑΞ ΠΖ με την τοπική Εκκλησία, κατόπιν ευγενούς και ειδικής πρόσκλησης του διοικητού της, Ταξίαρχου Λουκά Χατζημιχαήλ, το πρωί της Τρίτης, 8 Φεβρουαρίου 2022, ο επιχώριος Μητροπολίτης κ. Βασίλειος συνοδευόμενος από κληρικούς και μέλη του προσωπικού της Ιεράς Μητροπόλεως, μετέβησαν στο ανακαινισμένο πεδίο βολής στην περιοχή “Φανός” στον Πρωταρά, όπου είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τις επιχειρησιακές ασκήσεις οι οποίες διεξάγονται στον χώρο.

Κατά την παραμονή τους, οι παρευρισκόμενοι συμμετείχαν επίσης σε πυροβολές με οπλοπολυβόλο ΗΚ-11 (300m), G3-A3 (100m) και περίστροφο (50m).

Μετά το πέρας, προσεφέρθη κέρασμα στο αρχονταρίκι του εξωκλησιού της Παναγίας Παναγιώτισσας στον Πρωταρά και βράβευση των 3 πρώτων καλύτερων σκοπευτών, ήτοι των αιδεσιμότατων Πρεσβ. Κωνσταντίνου Αθανασίου, Πρωθ. Δανιήλ Άνγκελ και Πρεσβ. Κωνσταντίνου Γερμανού.

Διαβάστε επίσης: FedEx | Εταιρεία Courier θέλει να βάλει αντιπυραυλικό λέιζερ στα αεροπλάνα της

Διαβάστε Περισσότερα
ΠΡΟΣΦΑΤΑ

Pin It on Pinterest

Share This