Κύπρος | Απονομή Διαμνημονεύσεων στα εξ Ελλάδος Στελέχη της Εθνικής Φρουράς
Defence Redefined
Published on 30/06/2024 at 17:30

Την Τρίτη 25 Ιουνίου 2024, πραγματοποιήθηκε η τελετή απονομής Διαμνημονεύσεων της Κυπριακής Δημοκρατίας, σε εξ Ελλάδος στελέχη για την υπηρεσία τους στην Εθνική Φρουρά. Στην τελετή παρευρέθηκε ο Αρχηγός ΕΦ Αντιστράτηγος Γεώργιος Τσιτσικώστας, η κ. Ελένη Μπισμπικοπούλου ως εκπρόσωπος του Πρέσβη της Ελληνικής Δημοκρατίας, η Ιεραρχία του ΓΕΕΦ και αντιπροσωπεία στελεχών. 

Σε σύντομο χαιρετισμό του ο Αρχηγός, ευχαρίστησε τα τιμώμενα στελέχη για την διετή προσφορά τους στην Μεγαλόνησο και την συμβολή τους στην ανοδική πορεία εκσυγχρονισμού και ενίσχυσης της μαχητικής ικανότητας της ΕΦ. Τόνισε ότι η παρουσία τους στην Κύπρο αποτελεί υπόμνηση του χρέους απέναντι στους ηρωικούς Ελλαδίτες νεκρούς και αγνοούμενους και ότι υπηρετώντας στην Κύπρο, υπηρέτησαν το Ελληνικό Έθνος, τον Κυπριακό Ελληνισμό και τους ακατάλυτους δεσμούς θυσίας, αίματος, κοινών αγώνων και πολιτισμού. Κλείνοντας τους ευχήθηκε υγεία, δύναμη και ευόδωση όλων των προσδοκιών τους. 

Τις διαμνημονεύσεις στα στελέχη απένειμε ο Αρχηγός της ΕΦ, οι οποίες περιλάμβαναν μετάλλιο με αντίστοιχη διεμβολή και δίπλωμα.

Πηγή: ΓΕΕΦ

Διαβάστε επίσης: Αλλαγή Διοίκησης στην ΕΛΔΥΚ – Νέος Διοικητής ο Συνταγματάρχης Αστέριος Δεσπούδης

NEWSLETTER SUBSCRIPTION

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

Pin It on Pinterest

Share This