ΑΜΥΝΑ

ΑΜΥΝΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Επίσκεψη Υπουργού Άμυνας και Α/ΓΕΕΦ στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα
Defence Redefined
Published on 21/02/2021 at 09:34

Στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα (ΗΑΕ) μεταβαίνει σήμερα ο Υπουργός Άμυνας Χαράλαμπος Πετρίδης συνοδευόμενος από τον Αρχηγό της Εθνικής Φρουράς Αντιστράτηγο Δημόκριτο Ζερβάκη, όπου θα παρευρεθούν στις Διεθνείς Αμυντικές Εκθέσεις “IDEX 2021” και “NAVDEX 2021” που πραγματοποιούνται στο Άμπου Ντάμπι.

Κατά την παρουσία στα ΗΑΕ ο κ. Πετρίδης θα  έχει συνάντηση με τον Υπουργό Άμυνας των ΗΑΕ καθώς επίσης και με τους ομολόγους του από Αίγυπτο και Ιορδανία. 

Διαβάστε επίσης: Υπουργείο Άμυνας | Ιστορική συμφωνία αμυντικής και στρατιωτικής συνεργασίας Κύπρου ΗΑΕ – VIDEO

Σημειώνεται ότι πρόσφατα οι Υπουργοί Άμυνας Κύπρου και HAE υπέγραψαν μέσω τηλεδιάσκεψης το πρώτο μνημόνιο διμερούς αμυντικής και στρατιωτικής συνεργασίας, το οποίο μεταξύ άλλων προβλέπει τη διεξαγωγή κοινών ασκήσεων, εκπαιδευτικών προγραμμάτων με τη συμμετοχή των Ενόπλων Δυνάμεων της Κυπριακής Δημοκρατίας και των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων.

Στο πλαίσιο της Διεθνούς Αμυντικής Έκθεσης ο Υπουργός Άμυνας αναμένεται να έχει επαφές και με άλλους ομολόγους του, καθώς στην έκθεση θα συμμετάσχει αριθμός Υπουργών Άμυνας από χώρες του Αραβικού Κόλπου, της Μέσης Ανατολής και της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Στην έκθεση θα παρευρεθεί και ο Υπουργός Άμυνας της Ελλάδος Νίκος Παναγιωτόπουλος συνοδευόμενος επίσης από τον Αρχηγό του Γενικού Επιτελείου Εθνικής Άμυνας Στρατηγό Κωνσταντίνο Φλώρο.

Διαβάστε επίσης: 

DEFEA | Έκθεση Αμυντικής Βιομηχανίας με την συμμετοχή κορυφαίων Ελληνικών και ξένων εταιρειών

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΕ NEWSLETTER

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΠΡΟΣΦΑΤΑ

Pin It on Pinterest

Share This