ΑΜΥΝΑ

ΑΜΥΝΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ελληνική Δύναμη Κοσσυφοπεδίου | Επίσκεψη Υφυπουργού Εθνικής Άμυνας στην Πρίστινα
Defence Redefined
Published on 21/08/2021 at 11:30

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Υπουργείου Εθνικης Άμυνας, ο Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας Αλκιβιάδης Στεφανής επισκέφθηκε την Πέμπτη 19 Αυγούστου 2021, την έδρα της Ελληνικής Δύναμης Κοσσυφοπεδίου (ΕΛΔΥΚΟ), στο Στρατόπεδο “Film City” της Δύναμης του Κοσόβου – Kosovo Force (KFOR), στην Πρίστινα. Συνοδευόταν από τον Διοικητή του Γ΄ Σώματος Στρατού Αντιστράτηγο Αναστάσιο Σπανό.

Αφού ενημερώθηκε σχετικά με τις δράσεις σε εξέλιξη από τον Υποδιοικητή της KFOR Ταξίαρχο Günter Schöpf, περιηγήθηκε στους χώρους του Στρατοπέδου και συναντήθηκε με τον Διοικητή του ΛΕ ΕΛΔΥΚΟ-3/19 Ταγματάρχη (ΠΖ) Γεώργιο Κιοστεράκη. Για το σύνολο των ενεργειών του Στρατηγείου, ενημερώθηκε από τον Ανώτερο Έλληνα Αξιωματικό Πρίστινας Ταγματάρχη (ΠΖ) Τρύφωνα Μήτκα.

Στον χαιρετισμό που απηύθυνε στο προσωπικό του ΛΕ ΕΛΔΥΚΟ-3/19, ο Υφυπουργός τόνισε το εξαιρετικό αποτύπωμα των ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων στην περιοχή και παρουσίασε τις δράσεις του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας, με άξονα την αγάπη και την προστασία της Πατρίδας, μεταφέροντας το μήνυμα «Είμαστε παντού, πιστοί στην αποστολή μας».

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του, παρείχε κατευθύνσεις στα στελέχη και πραγματοποίησε συνάντηση με τη Διευθύνουσα του Προξενικού Γραφείου Πρίστινας Γραμματέα Πρεσβείας Γ΄ κ. Ευγενία Μπλέτα, η οποία εκπροσώπησε την Επικεφαλής του Γραφείου Συνδέσμου Πρίστινας Πληρεξούσια Υπουργό Α΄ κ. Χρυσούλα Αλειφέρη.

Πηγή: ΥΠΕΘΑ

Διαβάστε επίσης: ΕΕ | Η ευρωπαϊκή πορεία του Κοσόβου περνά επίσης από τη συνολική εξομάλυνση των σχέσεων με τη Σερβία

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΕ NEWSLETTER

ΣΧΟΛΙΑ
[gs-fb-comments]
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΠΡΟΣΦΑΤΑ

Pin It on Pinterest

Share This