ΑΜΥΝΑ

ΑΜΥΝΑ

ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΙ

Δωρεά 50 αναπνευστήρων από τον όμιλο Intracom στο ΕΣΥ
Defence Redefined
Published on 03/04/2020 at 12:21

Στη δωρεά 50 αναπνευστήρων πίεσης στο Υπουργείο Υγείας για κάλυψη άμεσων αναγκών και την ενίσχυση του Εθνικού Συστήματος Υγείας της Ελλάδος, προχωρά ο Όμιλος Intracom, μέρος του οποίου αποτελεί και η γνωστή Ελληνική εταιρεία  Intracom Defence. 

Όπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση του Ομίλου Intracom: 

«Οι στιγμές που ζει η ανθρωπότητα είναι πρωτόγνωρες. Καλούμαστε όλοι, ως επαγγελματίες αλλά πρωτίστως ως άνθρωποι να σταθούμε στο ύψος των περιστάσεων. 

Ο Όμιλος Intracom, σύσσωμη η διοίκηση των εταιρειών και οι εργαζόμενοι, ανταποκρινόμενοι σε αυτό που αισθανόμαστε ως καθήκον προς την Πολιτεία και τους συνανθρώπους μας, μετά από συνεχείς επαφές με το ελληνικό Υπουργείο Υγείας, προχωρά και στη δωρεά 50 αναπνευστήρων πίεσης για κάλυψη άμεσων αναγκών και την ενίσχυση του Εθνικού Συστήματος Υγείας. 

Η συνδρομή των εταιρειών του Ομίλου Intracom, που ξεκίνησε με τη δωρεά οκτώ κινητών υγειονομικών μονάδων και υλικού από την Ιntrakat, αντιπροσωπεύει ελάχιστη προσφορά στην τιτάνια προσπάθεια του Υπουργείου Υγείας και εκδήλωση ευγνωμοσύνης στο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του Εθνικού Συστήματος Υγείας».

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια

Διαβάστε Περισσότερα
ΠΡΟΣΦΑΤΑ

Pin It on Pinterest

Share This