ΑΣΦΑΛΕΙΑ

ΑΣΦΑΛΕΙΑ

Βάρκα με δέκα ενήλικους παράτυπους μετανάστες εντοπίστηκε ανοικτά του Κάβο Γκρέκο
Defence Redefined
Published on 16/04/2021 at 16:12

Δέκα ενήλικες παράτυποι μετανάστες Συριακής καταγωγής εντοπίστηκαν το πρωί, να επιβαίνουν σε βάρκα ανοικτά του Κάβο Γκρέκο στην ελεύθερη επαρχία Αμμοχώστου.

Σύμφωνα με την Αστυνομία γύρω στις 10.30 σήμερα το πρωί εντοπίστηκε από σκάφος της Λιμενικής, μία βάρκα να πλέει ανοικτά του Κάβο Γκρέκο.

Στο σημείο έσπευσε άκατος της Λιμενικής και Ναυτικής Αστυνομίας, η οποία συνόδευσε τη βάρκα με τους παράτυπους μετανάστες στο αλιευτικό καταφύγιο Golden Coast στον Πρωταρά.

Στη βάρκα, που έφτασε στο αλιευτικό καταφύγιο λίγο μετά τις 14.30 σήμερα το μεσημέρι, επέβαιναν 10 άνδρες Συριακής καταγωγής ηλικίας από 21 μέχρι 42 ετών και όπως ανέφεραν στην Αστυνομία, αναχώρησαν από την πόλη Tartus της Συρίας, χθες Πέμπτη 15 Απριλίου.

Μετά την καταγραφή των στοιχείων των παράτυπων μεταναστών, αναμένεται να μεταφερθούν με τη συνοδεία Αστυνομίας στο Κέντρο Προσωρινής Φιλοξενίας «Πουρνάρα» στην Κοκκινοτριμιθιά.

Διαβάστε επίσης: Τις μεταναστευτικές ροές συζήτησαν Αρχηγός Αστυνομίας και Περιφερειακός Διευθυντής FRONTEX

Πηγή: ΚΥΠΕ

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΕ NEWSLETTER

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
Αζερμπαϊτζάν | Στρατιωτικές ασκήσεις με την Τουρκία μετά την συνάντηση με τον Τατάρ

Αζερμπαϊτζάν | Στρατιωτικές ασκήσεις με την Τουρκία μετά την συνάντηση με τον Τατάρ

Το Αζερμπαϊτζάν και η Τουρκία συνεχίζουν την έντονη στρατιωτική τους συνεργασία η οποία σε πολιτικό επίπεδο φαίνεται να επηρεάζει και την Κύπρο καθώς πρόσφατα συναντήθηκε ο Αζέρος Πρόεδρος με τον εκπρόσωπο του κατοχικού καθεστώτος…

Pin It on Pinterest

Share This