Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος | Δωρεά ιατρικών συστημάτων αιχμής στο 251 Γενικό Νοσοκομείο Αεροπορίας
Defence Redefined
Published on 17/10/2024 at 11:14

Την Τετάρτη 16 Οκτωβρίου 2024, πραγματοποιήθηκαν, στο 251 Γενικό Νοσοκομείο Αεροπορίας (251ΓΝΑ), τα εγκαίνια 5 ιατρικών συστημάτων, δωρεάς του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος, στο πλαίσιο της Διεθνούς Πρωτοβουλίας για την Υγεία του Ιδρύματος.

Χαιρετισμό απηύθυναν ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας, Αντιπτέραρχος (Ι) Δημοσθένης Γρηγοριάδης, ο Διοικητής του 251ΓΝΑ, Ταξίαρχος (ΥΙ) Κωνσταντίνος Σιαφάκας και ο Σύμβουλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος, Πρέσβης ε.τ. Βασίλειος Κασκαρέλης.

Στην τελετή παραβρέθηκαν ο Δήμαρχος Παπάγου – Χολαργού, κ. Ηλίας Αποστολόπουλος, ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Υγείας, κ. Άρης Αγγελής, Ανώτατοι Αξιωματικοί της Πολεμικής Αεροπορίας, εκπρόσωποι του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος, οι Διευθυντές των  Διευθύνσεων Υγειονομικού των Ενόπλων Δυνάμεων και προσωπικό του Νοσοκομείου.

Η εν λόγω Δωρεά του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος περιλαμβάνει την προμήθεια νέων ιατρικών συστημάτων αιχμής, όπως η προμήθεια και εγκατάσταση Ψηφιακού Συστήματος Ποζιτρονικής Τομογραφίας (PET/CT) και διαμόρφωση του χώρου, Ψηφιακού Αγγειογραφικού Συστήματος Δύο Επιπέδων, Οδοντιατρικός Υπολογιστικός Τομογράφος Κωνικής Δέσμης, Ψηφιακό Ενδοσκοπικό Σύστημα Υψηλής Ανάλυσης και Προμήθεια ολοκληρωμένου λογισμικού προγράμματος υποστήριξης διάλυσης, με στόχο την ποιοτική αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών.

Πηγή: ΓΕΑ

Διαβάστε επίσης: Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος | Άφιξη των 2 Beechcraft για το ΕΚΑΒ – Δωρεά ύψους €16 εκατομμυρίων

NEWSLETTER SUBSCRIPTION

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

Pin It on Pinterest

Share This