Έκρηξη στην Αραδίππου | Στρατιωτικό πυρομαχικό δείχνουν οι έρευνες – Η κατάσταση της υγείας των τραυματιών
Andreas Pogiatzi
Published on 13/09/2023 at 12:10

Τον τραυματισμό τριών προσώπων προκάλεσε έκρηξη σε εργοστάσιο ανακύκλωσης μετάλλων στη βιομηχανική περιοχή Αραδίππου, με τις πρώτες εξετάσεις στο σημείο, να κάνουν λόγο για πιθανή έκρηξη στρατιωτικού πυρομαχικού.  

Οι προκαταρκτικές εξετάσεις της Αστυνομίας, στις οποίες συμμετείχαν και μέλη της Εθνικής Φρουράς, είχαν ως σκοπό, την ταυτοποίηση του αντικειμένου που εξερράγη, ενώ τα τεκμήρια, θα σταλούν για εξειδικευμένες εξετάσεις.  

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ένας 68χρονος, ο οποίος είναι ανάμεσα στους τρεις τραυματίες, πιθανό να περισυνέλεξε το αντικείμενο που εξερράγη από πεδίο βολής της Εθνικής Φρουράς, με όλα τα ενδεχόμενα να παραμένουν, σε αυτό το στάδιο, ανοικτά. 

Πάντως σύμφωνα με πληροφορίες της σελίδας μας, το ΥΠΑΜ, αναμένεται να τοποθετηθεί για το περιστατικό εντός της ημέρας. Υπενθυμίζεται πως η έκρηξη σημειώθηκε γύρω στις 07:15 το πρωί όταν 68χρονος Ελληνοκύπριος μετέβη στο εργοστάσιο προκειμένου να αφήσει μέταλλα που περισυνέλλεξε για ανακύκλωση. Στην προσπάθεια του να κατεβάσει αντικείμενο από το διπλοκάμπινο αυτοκίνητό του, αυτό εξερράγη με αποτέλεσμα να τραυματιστεί τόσο ο ίδιος όσο και άλλοι δύο εργαζόμενοι στο εργοστάσιο.

Όλοι οι τραυματίες μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας και η κατάσταση της υγείας τους δεν εμπνέει ανησυχία.  Σύμφωνα με την Αστυνομία ο 68χρονος φέρει πιο σοβαρά τραύματα. Οι υπόλοιποι δύο, ένας ευρωπαίος πολίτης και ένας Αφρικανός αιτητής ασύλου, τραυματίστηκαν ελαφρά.

Διαβάστε επίσης: “ΕΥΝΟΜΙΑ” | Ο κυβερνοπόλεμος στα σενάρια των ασκήσεων – Ξεκινάει σήμερα η αεροναυτική τετραμερής άσκηση

 

NEWSLETTER SUBSCRIPTION

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

Pin It on Pinterest

Share This