ΑΜΥΝΑ

ΑΜΥΝΑ

ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΙ

Rheinmetall – Intracom Defense | Συνεργασία σε συστήματα C4I για στρατιωτικά οχήματα
Defence Redefined
Published on 03/11/2021 at 10:00

Η Rheinmetall και η Intracom Defense της Ελλάδας συμφώνησαν να συνεργαστούν στενά στον τομέα των συστημάτων διοίκησης, ελέγχου, επικοινωνιών, υπολογιστών και συλλογής πληροφοριών (Command, Control, Computers, Communications, Intelligence – C4I) για στρατιωτικά οχήματα.

Ο Christoph Müller, Διευθύνων Σύμβουλος της Rheinmetall Electronics GmbH και ο Διευθύνων Σύμβουλος της Intracom Defense, Δρ. Γιώργος Τρουλλινός, υπέγραψαν συμφωνία συνεργασίας στα τέλη Σεπτεμβρίου 2021.

Οι δύο επιχειρήσεις θα συντονίσουν τις δραστηριότητές τους για την από κοινού ανάπτυξη και διάθεση συστημάτων C4I για οχήματα, με σκοπό να ανταποκριθούν στις εγχώριες και τις διεθνείς αγορές. Οι δύο συνεταίροι αλληλοσυμπληρώνονται στις τεχνολογικές ικανότητες τους με τον πλέον ιδανικό τρόπο. 

Ενώ η Rheinmetall Electronics επικεντρώνεται στα συστήματα διοίκησης και ελέγχου μεταξύ οχημάτων και ανώτερων επιπέδων διοίκησης, η Intracom Defense είναι παγκόσμια αναγνωρισμένη για την εξειδίκευσή της σε συστήματα επικοινωνιών εντός του οχήματος, οι οποίες διασφαλίζουν την συνεννόηση των πληρωμάτων.

Πιο συγκεκριμένα, αυτή η συνεργασία συνδέει το τακτικό σύστημα Διοίκησης και Ελέγχου TacNet της Rheinmetall, όπως και την εξειδίκευσή της σε Συστήματα Σύγχρονου Στρατιώτη και εφαρμογές διοίκησης, ελέγχου, επικοινωνιών, υπολογιστών, πληροφοριών, επιτήρησης, αναγνώρισης και πρόσκτησης στόχων (Command, Control, Computers, Communications, Intelligence, Surveillance, Target Acquisition and Reconnaissance – C4ISTAR), με το Σύστημα Επικοινωνιών και Πληροφοριών WiSPRevo της Intracom Defense και την μακρόχρονη εμπειρία της στον τομέα των συστημάτων επικοινωνιών για οχήματα.

Στο πλαίσιο αυτής της συνεργασίας οι εταιρείες θα ενοποιήσουν τις τεχνολογικές, κατασκευαστικές και εμπορικές ικανότητές τους για να προσφέρουν εξαιρετικές επιχειρησιακά, φιλικές στο χρήστη και ανταγωνιστικές στο κόστος C4I λύσεις για τα στρατιωτικού τύπου οχήματα, κυρίως προς όφελος του πελάτη.

Διαβάστε επίσης: IDE – MARSHALL AEROSPACE | Συνεργασία για Ολοκληρωμένα Υβριδικά Συστήματα Ηλεκτρικής Ισχύος

 

ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΙ

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΕ NEWSLETTER

ΣΧΟΛΙΑ
[gs-fb-comments]
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΠΡΟΣΦΑΤΑ

Pin It on Pinterest

Share This