ΑΣΦΑΛΕΙΑ

ΑΣΦΑΛΕΙΑ

EDEX 2021 | Η διοίκηση της Αστυνομικής Ακαδημίας της Αιγύπτου επισκέφθηκε το περίπτερο της Double Action Defence
Defence Redefined
Published on 23/12/2021 at 18:45

Στην Έκθεση EDEX 2021, που πραγματοποιήθηκε στο Κάιρο (29/11 – 2/12/2021), βρέθηκε το περίπτερο της εταιρείας DOUBLE ACTION DEFENCE δίνοντας για μία ακόμη φορά το παρόν σε μια από τις μεγαλύτερες διεθνείς εκθέσεις αμυντικού εξοπλισμού. 

Το περίπτερο εντυπωσίασε με τα καινοτόμα και πρωτοποριακά προϊόντα και τις ολοκληρωμένες λύσεις, που παρουσιάστηκαν, σχεδιασμένα, ανεπτυγμένα και παραχθέντα ολοκληρωτικά στην Ελλάδα. 

Δεκάδες επίσημες αντιπροσωπείες κρατών και επίσημοι, εκατοντάδες στελέχη, σχολές και επαγγελματίες έδωσαν το παρόν στο περίπτερο δείχνοντας μεγάλο ενδιαφέρον για τα προϊόντα, αναγνωρίζοντας την πρωτοτυπία τους και την ποιότητα τους.

 

Εντούτοις, ιδιαίτερη και ξεχωριστή ήταν η επίσκεψη της διοίκησης της Αστυνομικής Ακαδημίας της Αιγύπτου στο περίπτερο της DOUBLE ACTION DEFENCE κατά τη διάρκεια της έκθεσης. 

Σύμφωνα με την εταιρεία, αφού η διοίκηση αξιολόγησε τα προϊόντα, στη συνέχεια συγκέντρωσε τους τελειόφοιτους σπουδαστές της Ακαδημίας για να παρακολουθήσουν ένα σεμινάριο-παρουσίαση των εξελιγμένων ειδών αντιβαλλιστικής προστασίας, την χρήση τους και τις επιχειρησιακές τους δυνατότητες, από στελέχη της εταιρείας.  

Διαβάστε επίσης: Αρχηγός Ε.Φ | Ενημερώθηκε για αλεξίσφαιρα γιλέκα της ελληνικής Double Action Defence S.A.

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΕ NEWSLETTER

ΣΧΟΛΙΑ
[gs-fb-comments]
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
Παράταση τριών μηνών στη θητεία του Αρχηγού της Εθνικής Φρουράς – Ο ΥΠΑΜ επανέλαβε τη δέσμευση για 2% του ΑΕΠ για εξοπλιστικά

Παράταση τριών μηνών στη θητεία του Αρχηγού της Εθνικής Φρουράς – Ο ΥΠΑΜ επανέλαβε τη δέσμευση για 2% του ΑΕΠ για εξοπλιστικά

Ο Υπουργός Άμυνας (ΥΠΑΜ) Μιχάλης Γιωργάλλας, στα πλαίσια συνάντησης του με την Κοινοβουλευτική Επιτροπή Άμυνας την Πέμπτη 23 Μαρτίου 2023, προχώρησε σε δηλώσεις…

Pin It on Pinterest

Share This