ΑΜΥΝΑ

ΑΜΥΝΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

DEFEA | Έκθεση Αμυντικής Βιομηχανίας με την συμμετοχή κορυφαίων Ελληνικών και ξένων εταιρειών
Defence Redefined
Published on 14/02/2021 at 09:19

Η DEFEA – Defence Exhibition Athens θα πραγματοποιηθεί μεταξύ 13 – 15 Ιουλίου 2021 στην Αθήνα και θα αποτελέσει μια διεθνή έκθεση υψηλού επιπέδου, όπου οι κορυφαίες ελληνικές και διεθνείς εταιρείες θα παρουσιάσουν αμυντικά συστήματα εδάφους, θαλάσσης, αέρα και εθνικής ασφάλειας. 

Η ημερομηνία διεξαγωγής της έκθεσης μεταφέρθηκε από τις 11-13 Μαΐου 2021 σε νέες ημερομηνίες με σκοπό τη δημιουργία ασφαλέστερων συνθηκών για τους εκθέτες και τους επισκέπτες της έκθεσης.

Με την αιγίδα και αρωγή του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας-Γενική Διεύθυνση Αμυντικών Εξοπλισμών και Επενδύσεων και με τη συνεργασία του ΣΕΚΠΥ, η DEFEA φιλοδοξεί να παρουσιάσει μια έκθεση αντάξια της σπουδαίας γεωπολιτικής θέσης της Ελλάδος.

Διαβάστε επίσης: Υπουργείο Άμυνας | Μεγάλη επιτυχία Κυπριακών Εταιρειών για συμμετοχή στο Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα Βιομηχανικής Ανάπτυξης στον Τομέα της Άμυνας

Η έκθεση θα αποτελέσει μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για γνωριμία με τις ελληνικές Ε.Δ και κορυφαίες εταιρείες ή οργανισμούς στον τομέα της άμυνας, της ενέργειας, της ασφάλειας και των νέων τεχνολογιών. Επιπλέον μέσω της έκθεσης οι εκθέτες μπορούν να εκμεταλλευτούν τις επιχειρηματικές ευκαιρίες για την ανάπτυξη των επιχειρήσεων τους, μέσα από τις επαφές τους με την ελληνική και διεθνή αμυντική κοινότητα.

Συνεργάτης της έκθεσης DEFEA είναι ο Σύνδεσμος Ελλήνων Κατασκευαστών Αμυντικού Υλικού (ΣΕΚΠΥ) που εκπροσωπεί πάνω από 243 πιστοποιημένες ελληνικές εταιρείες οι οποίες δραστηριοποιούνται στον τομέα της άμυνας.

Η DEFEA θα πραγματοποιηθεί στο Metropolitan Expo, στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος, το μεγαλύτερο και πλέον σύγχρονο εκθεσιακό κέντρο της χώρας.

H έκθεση τελεί επίσης υπό την αιγίδα του Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής και την Υποστήριξη της Ένωσης Ελληνικών Εταιρειών Αεροδιαστημικής και Άμυνας (ΕΕΛΕΑΑ) και της Ένωσης Ελληνικών Βιομηχανιών Διαστημικής Τεχνολογίας & Εφαρμογών (ΕΒΙΔΙΤΕ).

Διαβάστε επίσης: Νίκος Παναγιωτόπουλος | Η απάντηση του για την αμυντική βιομηχανία και τις “διώξεις” στην στρατιωτική ηγεσία

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΕ NEWSLETTER

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΠΡΟΣΦΑΤΑ

Pin It on Pinterest

Share This