ΓΕΕΘΑ | Μνημόνιο Συνεργασίας μεταξύ του ΓΕΕΘΑ, του ΕΛΚΑΚ και της ΕΑΒ
Defence Redefined
Published on 11/06/2024 at 08:32

Παρουσία του Υπουργού Εθνικής Άμυνας, Νίκου Δένδια, υπεγράφη την Παρασκευή 7 Ιουνίου 2024, Μνημόνιο Συνεργασίας μεταξύ του Γενικού Επιτελείου Εθνικής Άμυνας (ΓΕΕΘΑ), του Ελληνικού Κέντρου Αμυντικής Καινοτομίας (ΕΛΚΑΚ) και της Ελληνικής Αεροπορικής Βιομηχανίας (ΕΑΒ). 

Το Μνημόνιο Συνεργασίας υπέγραψαν εκ μέρους του ΓΕΕΘΑ ο Διευθυντής ΣΤ΄ Κλάδου, Υποστράτηγος Γεώργιος Πανούσης, εκ μέρους του ΕΛΚΑΚ ο Διευθύνων Σύμβουλός του, Παντελής Τζωρτζάκης, και εκ μέρους της ΕΑΒ ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλός της, Αντιναύαρχος ε.α. Αλέξανδρος Διακόπουλος.

Το Μνημόνιο αφορά τη δυνατότητα συνεργασίας για την υλοποίηση πρότασης έργου έρευνας και ανάπτυξης (Ε&Α) Συστήματος Ηλεκτρονικών Μέσων Υποστήριξης, Συλλογής Πληροφοριών και Αντιμέτρων.

Επίσης, παρόντες κατά την υπογραφή του Μνημονίου Συνεργασίας, η οποία πραγματοποιήθηκε στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας, ήταν ο Υπαρχηγός ΓΕΕΘΑ Αντιναύαρχος Χρήστος Σασιάκος ΠΝ, ο Πρόεδρος του ΕΛΚΑΚ, Αντιναύαρχος ε.α. Παναγιώτης Λυμπέρης, και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του, καθώς και ο Διευθύνων Σύμβουλος της Ελληνικής Εταιρείας Συμμετοχών και Περιουσίας, Γρηγόρης Δ. Δημητριάδης.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, το παρόν Μνημόνιο τέθηκε σε ισχύ με την υπογραφή από τους εκπροσώπους των τριών μερών.

Διαβάστε επίσης: ΣΕΚΠΥ | Στο μικροσκόπιο τα γκρίζα σημεία στο νομοσχέδιο ΥΠΕΘΑ για το ΕΛΚΑΚ

NEWSLETTER SUBSCRIPTION

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

Pin It on Pinterest

Share This