ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΣΧΕΣΕΙΣ

ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΣΧΕΣΕΙΣ

Συστάσεις Κομισιόν προς την Τουρκία παρεμπόδιση αεροσκάφους με ιατρικό εξοπλισμό
Defence Redefined
Published on 14/05/2020 at 15:59

Η Κομισιόν κάλεσε σήμερα την Τουρκία “να διατηρήσει το πνεύμα της αλληλεγγύης χωρίς διακρίσεις”, σχετικά με μια πτήση της οποίας αρνήθηκε την είσοδο στον εναέριο χώρο της, και η οποία μετέφερε ιατρικό εξοπλισμό χθες στην Κύπρο.

Πιο συγκεκριμένα, ο εκπρόσωπος της Κομισιόν και της ΕΥΕΔ Peter Stano, κληθείς από το ΚΥΠΕ να σχολιάσει το περιστατικό κατά τη διάρκεια της καθημερινής ενημέρωσης των συντακτών από την Κομισιόν, δήλωσε ότι “ο καλύτερος τρόπος αντιμετώπισης της πανδημίας του κορωνοϊού και των επιπτώσεών της είναι η διεθνής αλληλεγγύη και η στενή συνεργασία” .

“Γνωρίζουμε αυτό το ζήτημα και οι εξαιρετικές περιστάσεις υπό την πανδημία του κορωνοϊού απαιτούν πραγματικά αλληλεγγύη χωρίς εξαιρέσεις”, δήλωσε ο εκπρόσωπος.

“Η Τουρκία παρέχει βοήθεια ιατρικού εξοπλισμού σε πολλές χώρες σε όλο τον κόσμο και συμμετείχε επίσης στο παγκόσμιο συνέδριο ανταπόκρισης στην πανδημία”, πρόσθεσε.

“Ως εκ τούτου, θα περιμέναμε και θα ενθαρρύνουμε την Τουρκία να διατηρήσει αυτό το πνεύμα αλληλεγγύης χωρίς διακρίσεις”, κατέληξε ο Peter Stano.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Διαβάστε επίσης: Εφτασε στην Κύπρο με πολύωρη καθυστέρηση το αεροσκάφος με ιατρικό υλικό από την Κίνα | Φωτογραφίες

 

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΠΡΟΣΦΑΤΑ

Pin It on Pinterest

Share This