ΑΣΦΑΛΕΙΑ

ΑΣΦΑΛΕΙΑ

Σημαντική δωρεά προς την Αστυνομία για προστασία κατά του COVID-19
Defence Redefined
Published on 11/04/2020 at 19:17

Σημαντική δωρεά από εταιρίες, τοπικές αρχές και οργανωμένα σύνολα, έλαβε η Αστυνομία Κύπρου για προστασία των μελών της από την πανδημία COVID-19.

Η Αστυνομία Κύπρου, σε ανακοίνωση της, εκφράζει τις ιδιαίτερες ευχαριστίες της, σε εταιρίες, τοπικές αρχές και οργανωμένα σύνολα, για την προσφορά τους με προστατευτικό εξοπλισμό, προς τα μέλη της Αστυνομίας που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή, για τη διασφάλιση της εφαρμογής των μέτρων για αντιμετώπιση της πανδημίας του κορωνοϊού.

Προς τα μέλη της Αστυνομίας μέχρι στιγμής, δόθηκαν 650 προστατευτικές ασπίδες προσώπου, αριθμός γαντιών και αντισηπτικών υγρών, πέντε συσκευές κάλυψης παπουτσιών, καθώς επίσης και 5,600 προστατευτικά παπουτσιών.

“Η προσφορά τους αυτή συμβάλλει τόσο στην ασφάλεια των αστυνομικών που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή, αλλά και των πολιτών, που υποβάλλονται σε έλεγχο.

Με τέτοιες ενέργειες έκφρασης αλληλεγγύης, είμαστε βέβαιοι, ότι η προσπάθεια αντιμετώπισης και αποτροπής εξάπλωσης της πανδημίας, θα στεφθεί με επιτυχία”, αναφέρει η Αστυνομία στην ανακοίνωση της.

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια

Διαβάστε Περισσότερα
ΠΡΟΣΦΑΤΑ

Pin It on Pinterest

Share This