ΑΜΥΝΑ

ΑΜΥΝΑ

ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΙ

Kord 6P68 | Το νέο ρωσικό τυφέκιο με καινοτόμο σύστημα ισορροπημένης δράσης – VIDEO
Defence Redefined
Published on 10/03/2021 at 18:30

Στην έκθεση IDEX 2021 στο Άμπου Ντάμπι των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, η ρωσική κρατική εταιρεία εξαγωγών Rosoboronexport παρουσίασε το νεότερο τυφέκιο Kord 6P68 7,62 mm που σχεδιάστηκε από την ρωσική εταιρεία Degtyarev Plant, θυγατρική εταιρεία της Rostec.

Το επιθετικό τυφέκιο 6P68 Kord το οποίο κατασκευάστηκε από την εταιρεία ZiD (JSC Degtyarev Plant) αποτελεί τυφέκιο εξαιρετικής ακρίβειας στα χέρια των ειδικών δυνάμεων. Οι ειδικοί εκθειάζουν ιδιαίτερα τα μοναδικά χαρακτηριστικά του τυφεκίου, σε λειτουργία κατά ριπάς πυροδότησης λόγω ενός καινοτόμου συστήματος ισορροπημένης δράσης.

Η τεράστια εμπειρία στην ανάπτυξη πολυβόλων, τυφεκίων και άλλων όπλων επέτρεψε στον κατασκευαστή να επιλέξει τα πιο προηγμένα ελαφριά και ανθεκτικά κράματα για να επιτύχει υψηλή αξιοπιστία του όπλου. 

Διαβάστε επίσης: MP-155 Ultima | H πρώτη SMART καραμπίνα από την Kalashnikov

Τα κύρια χαρακτηριστικά:

– Διαμέτρημα: 7,62 mm

– Πυρομαχικά: 7,62x39mm

– Βάρος: 3,5 κιλά

– Δραστικό Βεληνεκές: 800 μ

– Χωρητικότητα γεμιστήρα: 30 φυσίγγια 

Το νέο τυφέκιο είναι συμβατό με τα σκοπευτικά ερυθράς κουκίδας (red dot) και διόπτρες οι οποίες τοποθετούνται σε ράβδο Picatinny.

Το επιθετικό τυφέκιο 6P68 είναι το νέο μέλος της οικογένειας φορητού οπλισμού KORD που περιλαμβάνει επίσης την έκδοση 5,45x39mm (6P67) αλλά και πολυβόλο 7,62 mm

Διαβάστε επίσης: Kalashnikov ΑΚ-19 | Η εξαγωγική έκδοση του ΑΚ-12 (VIDEO)

ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΙ

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΕ NEWSLETTER

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
BATTLEFIELD ReDEFiNED 2023 | Συμπεράσματα και παρατηρήσεις για τον πόλεμο στην Ουκρανία – Φωτογραφίες

BATTLEFIELD ReDEFiNED 2023 | Συμπεράσματα και παρατηρήσεις για τον πόλεμο στην Ουκρανία – Φωτογραφίες

Στα πλαίσια του διεθνούς συνεδρίου άμυνας και ασφάλειας BATTLEFIELD ReDEFiNED 2023, πραγματοποιήθηκαν παρουσιάσεις και ειδικό πάνελ σχετικά με εξειδικευμένες πτυχές και συμπεράσματα του πολέμου στην Ουκρανία…

Pin It on Pinterest

Share This